Horari d'obertura de l'ESPAI Social dels MAJORS: sobretot, que no falten els balls

Horari d'obertura de l'ESPAI Social dels MAJORS: sobretot, que no falten els balls

 

Espai Social dels Majors.

Des que es va inaugurar l'ESPAI Social dels MAJORS, el 4 d'abril, la principal petició dels usuaris havia sigut disposar d'un horari clar i ampli per a poder disfrutar de les seues instal·lacions. Ja en la reunió celebrada el 7 d'abril, amb els presidents dels tres clubs de jubilats de la població (ASVAT, UDP i Club Municipal) es va quedar clar que mentres es nomenava la junta directiva que regirà el funcionament de l'ESPAI, hi hauria un personal contractat i un horari provisional.

''Es nomenarà una Junta Directiva de l'ESPAI Social, que estarà formada per deu membres del Club Municipal, que és el més nombrós, cinc de la UDP i altres cinc d'ASVAT'' -va explicar en aquella reunió Federico Car, el regidor de la tercera edat-. ''Però mentres arriba eixe moment i es finalitza el concurs públic per a l'adjudicació del bar situat en l'edifici, la idea és que hi haja una persona contractada per al servei de consergeria, encara que també cada club ha de fer-se responsable de les claus del local si volen ampliar eixos horaris''.

Seguint este criteri l'horari actual de l'ESPAI Social dels MAJORS és el següent:

-Matins: de dimecres a diumenge, de 10 a 12 hores.

-Vesprades: de dimarts a dijous, de 17 a 21 hores.

-Divendres i dissabte: horari especial, de 17 a 23'30 hores.

Amb este horari es cobrix sobretot l'interés dels nostres majors per disposar d'un ampli horari en cap de setmana per a realitzar els seus ''famosos balls'', una de les activitats que més expectació ha alçat en els últims anys.

Espai Social dels Majors.

02 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres