Senderisme a l'estiu: bany en el Cabriol i descobrir Las Chorreras

A l'hora de recompondre totes les dades per a elaborar esta crònica, se m'amuntonen en la memòria infinitat d'imatges viscudes esta jornada que, independentment d'algun “sobresalt”, ha sigut especial ja que la resposta a la convocatòria d'este esdeveniment per part del Grup de Senderisme Puçol ha sigut espectacular.

Amb este “ple” de 36 senderistes, calia conjugar una activitat de senderisme, amb un “endreç” d'oci i diversió en què, com és lògic i en esta època de l'any, el riu és el protagonista però, si a més l'entorn és excepcional, els dos elements auguren una jornada festiva i de diversió assegurada.

El riu Cabriol va ser el triat per a esta ocasió, prop de la població d'Enguídanos, concretament en el paratge dels Regalims.

A les 07:30 hores, el bus senderista ens traslladava cap a Enguídanos, una vegada en la localitat ens vam dirigir cap a la central hidroelèctrica del Salt d'Urquijo, on començaria la nostra aventura… en primer lloc per una suportable senda.

Prompte vam començar a albirar la presència del riu, precedit del so inconfusible de l'aigua en “moviment”, donant pas a una infinitat de bots, tolls i piscines naturals, en definitiva un lloc d'ensomni.

L'únic però és sens dubte una falta de senyalització d'accés a la zona, ja que es transita per un camí molt estret per a un vehicle pesat, encara que gràcies a la destresa de la nostra conductora Yolanda, es va resoldre la situació satisfactòriament, des d'ací vull agrair la seua infinita paciència per dirigir-la per camins “sinuosos”.

Només ens queda ressaltar la satisfacció d'haver encertat en l'elecció d'este paratge i emplaçar als senderistes a la pròxima trobada que serà, el sopard’estiu.

Gràcies de nou a tots. Ens veiem el divendres 3 de juliol en la platja.

+ Info: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informa i fotos: Paco Ramírez | Coordinador Grup de Senderisme Puçol

fotos face

538-senderistas-en-chorreras-2

10 Juny 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres