30 beques per al Campus d'estiu en Caxton College: Anglés, diversió i esport al més alt nivell

La trajectòria de Caxton College, col·legi britànic de Puçol, està marcada per la convivència de la cultura britànica amb l'espanyola i per un sistema educatiu basat en l'atenció individualitzada i la formació integral de l'alumne. A més, per a fer-ho extensiu a tots els veïns de la població, Caxton College oferix 30 beques per als seus cursos d'estiu en col·laboració amb els Serveis Socials municipals.

L'essència del projecte educatiu de Caxton College es fa extensiva als seus cursos d'estiu d'anglés de juliol i agost, dirigits a xiquets i adolescents de 2 a 18 anys. En ells es fomenta la immersió lingüística de l'alumne a través d'un ambient internacional i un equip de professors altament qualificats.

De la mateixa manera, incorpora les noves tecnologies alseu programa educatiu a fi de potenciar al màxim la capacitat d'aprenentatge dels alumnes. Estos treballen amb aplicacions d'English as a Foreign Language (EFL) que comprenen les destreses fonamentals en l'aprenentatge d'una llengua estrangera. Les classes diàries d'anglés es combinen amb tallersartísticos i esportius (futbol, escacs, dissenya les teues joies, capoeira, esports amb implements, bàsquet, arts escèniques, palissa…) i amb bany diari en la piscina. El col·legi aconseguix així el marc lúdic propi de l'estiu.

D'altra banda, Caxton College oferix, del 29 de juny al 31 de juliol, campus esportius de futbol (per a xiquets de 7 a 12 anys) i tenis (de 7 a 18 anys), impartits per entrenadors britànics titulats. Estan organitzats per quinzenes i pretenen millorar la tècnica de cada jugador i reforçar els coneixements que els xiquets han aprés durant el curs acadèmic en els clubs, alhora que practiquen la llengua anglesa.

Per a desenrotllar estes activitats, el centre compta amb les més modernes instal·lacions educatives així com amb una gran varietat d'instal·lacions esportives, entre les que destaquen pistes de tenis i de pàdel, un gimnàs, piscina climatitzada, piscina semiolímpica, camps de futbol 7 amb gespa artificial, pistes de bàsquet i aules de dansa.

Tots els programes comencen a les 10 del matí i acaben a les 5 de la vesprada. El centre compta a més amb ludoteca matinal, una àmplia cobertura de rutes de transport i possibilitat d'allotjament en famílies. El servici de menjador està inclòs i es caracteritza per seguir una dieta mediterrània variada i saludable.

Finalment, assenyalar el compromís social d'este col·legi britànic que un any més, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Puçol, ha oferit a alumnes de Puçol de 1r a 5t de Primària, 30 beques per als seus cursos d'estiu, a fi que puguen traure-li el màxim partit a les seues vacacions.

Informa: Isabel Bono | Fotos: Caxton College

535-cursos-verano-caxton-1

09 Juny 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres