Article de Compromís del mes de juny: “Compromís per Puçol vol un govern d’esquerres, compacte i obert”

Este és l'article de Compromís de juny, titulat Compromís per Puçol vol un govern d’esquerres, compacte i obert.Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Compromís per Puçol vol formar part d’un govern d’esquerres, compacte i plural després de valorar la primera ronda de contactes amb la resta de partits que el passat 24 de maig van obtindre representació en el futur consistori.

Des d’aquell dia hem estat treballant en la conformació d’acords perquè el pròxim dissabte, 13 de juny, quan es constituïsca el nou Ajuntament, les forces de progrés siguen capaces de presentar una candidatura a l’alcaldia que sume majoria absoluta gràcies a la seua diversitat. En cas de no aconseguir-ho, recordem, el PP continuaria governant Puçol, circumstància que entenem que el poble ha castigat, ja que ha restat 2 regidors a l’anterior equip PP-Pavalur.

Compromís per Puçol ha preparat una bateria de propostes sobre benestar social, infraestructures, participació ciutadana i transparència en la gestió que compartirem amb PSOE, Ara Puçol i EU amb l’objectiu d’aconseguir un acord programàtic amb ells, pas previ a la conformació d’un nou govern municipal integrat pels 4 i obert a la ciutadania i a la resta de forces polítiques.

Abans del pròxim dissabte farem una valoració d’este procés de contactes a diverses bandes que desitgem que arribe a l’èxit per responsabilitat pública i convenciment polític.

Puçol ha demanat un canvi valencià d’esquerres. I Compromís vol estar en ell.  

Una opinió de Compromís per Puçol

529-enric-esteve-compromis

09 Juny 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres