Mentres la brigada munta de la fira es podrà circular per l'avinguda Mancomunitat a determinades hores

La Brigada Municipal d'Obres i Servicis ha començat el dilluns 1 de juny el muntatge de la fira comercial Puçol DeMostra en l'avinguda Mancomunitat. Per a minimitzar en la mesura que siga possible les molèsties al trànsit rodat, s'ha optat per tallar un sol sentit cada vegada que els operaris estiguen treballant en el muntatge de la infraestructura, però es mantindrà obert l'altre. També a les nits els cotxes podran circular. A partir del divendres al matí, el trànsit es talla definitivament per als dos dies de fira.

Des del dilluns, dia 1, es talla el trànsit en l'avinguda Mancomunitat de forma alternativa: el dilluns en el sentit de l'avinguda València cap al Centre de Salut. El dimarts estarà tancat el sentit cap a avinguda València, mentres els operaris de la brigada treballen en el muntatge de les carpes. I en funció de les necessitats de muntatge aniran tancant l'un o l'altre sentit.

En tot cas, de forma alternativa, es podrà circular en ambdós sentits fins al divendres a les 8 del matí, en que definitivament es tallarà l'avinguda València per a acabar el muntatge de la fira”, explica José Manuel Fas, coordinador de la brigada. “En el treball tindrem entorn d'una dotzena de treballadors de dilluns a dijous, amb el muntatge de l'estructura, després lones i sostres i, finalment, el condicionant de la jardineria en l'avinguda”.

Paral·lelament, Rescalvo s'està ocupant de la instal·lació elèctrica per als distints expositors.

Tots amb un únic objectiu: que el divendres puguen muntar les empreses i que el dissabte al matí comence l'octava edició de la fira comercial Puçol DeMostra

Informa: Sabín Disseny cartell: Sento Pascual Fotos: Sergio Maestro

fotos face

515-brigada-monta-feria-1

02 Juny 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres