Després de guanyar el Nacional d'ADEA a Màlaga, l'Associació de Dards Puçol guanya el de Bullshooter a Salou

L'han tornat a fer. Han tornat a donar en la diana. Van guanyar el Campionat d'Espanya de la modalitat ADEA al març en Fuengirola, el que els permetrà disputar el Mundial en Las Vegas, al maig de 2016. Van canviar de disciplina, van anar a Salou i van tornar a guanyar el Campionat d'Espanya, esta vegada de Bullshooter, la qual cosa els garantix la plaça per al Campionat d'Europa, que se celebra del 6 al 13 de juny a Croàcia.

I per si no fóra prou, esta vegada, a més, amb els dos equips de Puçol, el Promàster i el Màster. Així que en l'Europeu de Croàcia hi haurà nou representants de l'Associació de Dards Puçol: l'equip Promàster, format per Juan Huertas, José Luis Pitarch, Edu Sales i Dani Huertas; i l'equip Màster, format per Tais Martínez, Víctor Fary, José Huertas, Rafa i Mari López.

Per a l'Associació de Dards no és una cosa nou estar en el més alt del palmarés nacional, ja que és la quarta vegada que acudirà al Mundial de Las Vegas, on ha aconseguit alçar-se amb la primera posició en 1999 i 2011. A més, en el Mundial de Chicago van aconseguir l'or en 2012 i la plata en 2013.

La llista de premis a nivell autonòmic i nacional és més difícil d'establir. Diguem que són habituals del podi perquè allà on posen l'ull posen el dard.

De moment, la seua pròxima cita, a partir del 6 de juny a Croàcia.

I després, per a la seua visita a Las Vegas en 2016 apunten, com sempre, al centre de la diana. No es conformen amb menys.

Informa: Sabín |Fotos: Associació de Dards Puçol

fotos face

502-puzol-en-salou-2

29 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres