La Coral del Bisbe Hervàs actua el 30 de maig al Palau Reina Sofía de València per a ajudar Nepal

El proper dissabte, 30 de maig, els xiquets i xiquetes de la Coral del CEIP Bisbe Hervàs cantaran en la Coral Proeso acompanyada per la Banda Simfònica Proeso, en un concert didàctic anomenat Música, imatges i emocions, que es realitzarà al Palau de les Arts Reina Sofia, per a recaudar diners per a Nepal.

A més a més, serà un concert solidari en el qual  col·labora  l’ONGD (Organització No Governamental per al Desenvolupament) BUSF (Bomberos Unidos Sin Fronteras) que des de l’any 1996 desenvolupa projectes en diferents parts del món.  

BUSF ha demanat que la recaptació d’aquest concert es destine als damnificats del terratrèmol de Nepal (25 d’abril 2015), on actualment BUSF ha bolcat la seua ajuda. Aquesta població necessita de tot en quant a atenció primària: rescat, atenció sanitària, aigua potable i aliments.

Per això qui vulga comprar les entrades (a la web del Les Arts) ha de  buscar Concert solidari pel terratrèmol de Nepal.     

Aquest concert serà molt important per a nosaltres perquè, per primera vegada, la Coral del CEIP Bisbe Hervàs tindrà l'experiència d'actuar en un lloc tan important i emblemàtic, alhora que també per primera vegada participarà en un projecte musical de tanta envergadura i rellevància com aquest.

Informa: Anna Ferrer | Directora de la Coral CEIP Obispo Hervás | Fotos: Pepa Deogracia

467-coral-obispo-hervas-1

25 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres