El 29 de maig finalitza el termini per a sol•licitar les 60 beques mensuals dins del programa “La Dipu et beca”

En la pàgina web municipal (www.puçol.es) i en la seu electrònica estan publicades les bases per a La Dipu et beca d'este estiu: el termini de presentació de sol•licituds finalitza el divendres 29 de maig, inclusivament. L'Ajuntament de Puçol convoca 30 beques bimensuals, el que suposen 60 mensualitats, en pràcticament tots els departaments municipals.

La Diputació de València ha convocat enguany un total de 3.100 beques per a estudiants universitaris i de Formació Professional majors de 18 anys que vullguen treballar en l'ajuntament del seu poble durant els mesos de juliol i agost.

L'Ajuntament de Puçol torna a participar este estiu en el programa La Dipu et beca convocant un total de 60 beques mensuals en la major part dels departaments municipals: Urbanisme, Secretaria, Comunicació, Servicis Socials, Informàtica, Ocupació, Turisme, Econòmica, Festes, Joventut, Esports i Administració.

Cada estudiant en pràctiques rebrà 500 euros bruts mensuals, a càrrec de la Diputació de València (80%) i l'Ajuntament de Puçol (20%), per treballar en l'ajuntament per un període d'un o dos mesos, entre l'1 de juliol i el 31 d'agost, segons les necessitats de cada departament municipal.

Les sol•licituds han de descarregar-se de la seu electrònica, omplir-les i presentar-les en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (en la planta baixa de l'ajuntament) fins al divendres 29 de maig, inclòs. A més han d'aportar fotocòpia compulsada del DNI, certificat d'empadronament en municipi de la província de València, acreditació d'estar cursant ensenyances oficials, fotocòpia compulsada dels resultats acadèmics del passat curs i qualsevol altra documentació que consideren vàlida per a acreditar mèrits.

Més informació i bases completes en el següent enllaç:

sede electronica 1

Informa: Sabín | Disseny cartell: Diputació de València

426-la-dipu-te-beca-4

25 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres