Els resultats de les eleccions municipals a Puçol mostren la necessitat de pactes per a aconseguir un govern estable la pròxima legislatura

Segons les dades actuals, definitius encara que pot haver-hi alguna xicoteta variació en les pròximes hores, el Partit Popular tindrà 6 regidors, el PSOE aconseguix 4, Compromís obté 3, i quatre partits tindran en la pròxima legislatura un regidor: Ara Puçol, Pavalur, Esquerra Unida i Ciutadans. El dissabte 13 de juny presa possessió el nou govern municipal.

En la taula adjunta estan inclosos els vots de cada una de les 20 meses electorals de Puçol, dades que també es poden descarregar en el PDF inclòs al final.

Una primera lectura mostra que els vots estan més repartits que mai, ja que 7 partits polítics tindran representació municipal, i per a garantir l'estabilitat del govern és necessari acudir a un pacte de govern entre diversos partits.

S'obri ara el període de consultes entre partits.

Els acords que aconseguisquen els coneixerem el dissabte 13 de juny al matí, data en què se celebra el ple de presa de possessió dels 17 nous regidors de l'Ajuntament de Puçol.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

logo pdf Resultats de les eleccions municipals a Puçol

485-resultados-elecciones

25 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres