Article d'Esquerra Unida del mes de maig: “Entre talls i retalls, pagaments i repagaments, el PP ens ho ha posat molt fàcil”

Este és el text d'Esquerra Unida del mes de maig, titulat Entre talls i retalls, pagaments i repagaments, el PP ens ho ha posat molt fàcil. El ple del 26 de març de 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament.

Tot va començar amb la retirada de la dotació de 1000 € per a la setmana republicana, va ser la primera mesura que va prendre el PP de Puçol, la qual cosa ens ompli d'orgull i satisfacció; la retirada d'esta quantitat no ens importava si servia per a pal·liar en part la situació d'altres mas necessitats que nosaltres, benvinguda siga eixa retirada, però no, la raó esgrimida per la senyora Paz Carceller va ser “Jo no tinc per què subvencionar als assassins dels meus avantpassats” o algo paregut, amb la qual cosa es va destapar el pot de les essències populars.

Eixos diners que administren vostés no és del PP, és de tot el poble, tot.

La segona mesura, fora beques de llibres per a tots els xiquets de l'educació pública. Mal, però pitjor el raonament: volia la senyora que els xiquets que anaren a un col·legi privat tingueren dret a la seua beca de llibres. Senyors del PP, si volen beques de llibres passen-se a l'educació pública que no els pot fer malament que els seus fills s'ajunten amb la gent normal del carrer; nosaltres creiem en l'educació pública gratuïta.

Així han seguit tota la legislatura: l'aigua hipotecada per a 25 anys de manera teledirigida; es posen la medalla del Camí la Mar, quan des de la Diputació s'ha estat retardant fins que manaren ells a Puçol, quina casualitat; el manteniment de l'enllumenat públic; la privatització del servici de neteja dels col·legis; el poble ple de clots mentres l'avinguda es renova, carregant-se un empedrat històric i en contra de molts veïns; parcs nous per sol·licitud dels veïns quan la política era una altra mas lògica; xantatge, la qual cosa demostra que el poble quan vol mana, llàstima que només siga per a un parc i per uns veïns manipulats pel PSOE…

El poc que s'ha fet ha sigut amb els diners de la Diputació o per culpa de l'acord amb Pavalur, un acord de govern entre partits que paga tot el poble: benvingudes siguen algunes obres, inclòs el formigonat d'un pàrquing a què considerem privat i que van amagar com van poder per a no incórrer en delicte.

Altres coses han sigut en benefici de tots i també ho reconeixem, com l'asfaltat del Camí Llíria i el Camí Mangraners. Encara que açò és com a mínim, les aportacions a les urbanitzacions, que continuen augmentant, estan deixant flipats els mateixos beneficiaris. En Pavalur estan que no s'ho creuen, si li han posat una plaça al seu cap i en altre temps militant de Fuerza Nueva, Carlos Verdú. Açò només passa ací, si cada barri del poble creara una associació de veïns i demanara finançament per al manteniment del barri açò seria una bogeria.

En fi entre talls i retalls, pagaments i repagaments el PP ens ho ha posat molt fàcil, encara que a última hora vullguen fer mini obres en tots els carrers del poble, la gent ja no engul, sap que entra dins de la propaganda electoral i sense cap cost per al PP. Gràcies.

Nosaltres hem presentat un programa sense grans promeses, Esquerra Unida ha de garantir certes coses abans de fer ostentacions histriòniques, com és la correcta escolarització dels xiquets i jóvens de la nostra població, garantir que ningú siga desnonat per la banca, procurar que cap veí passe fam o patisca talls d'aigua o llum… Aplicarem el que posa la Constitució que sent insuficient és la que tenim ara.

Per a portar el nostre programa a capnecessitemque la gent treballe al nostre costat, no ens basta amb què ens voteu, volem que participeu activament en la gestió dels recursos municipals, no prometrem abaixar l'IBI, perquè és pura propaganda, després la rebaixa és testimonial i irrisòria, no dubteu que ho abaixarem però no ho anem a prometre, també els sous dels regidors es veuran ajustats.

Per a més informació, llegiu el nostre programa, el poble ens necessita i nosaltres necessitem al poble.

Vota Esquerra Unida perquè nosaltres sempre estem amb tu. Gràcies.

Una opinió d'Esquerra Unida Puçol

461-esquerra-unida-2

20 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres