Article del Partit Popular del mes de maig: “Estem en campanya… però no tot val”

Este és l'article del Partit Popular de maig, titulat Estem en campanya… però no tot val. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Fa uns dies va començar la campanya electoral prèvia a les eleccions del 24 de maig. El PSOE de Puçol ha dut a terme un desplegament publicitari important: no hi ha carrer, panell informatiu, tanca o pont en què no et trobes la candidata socialista. La resta de partits duem a terme una campanya més modesta i d'acord amb els temps que vivim.

Nosaltres, Populars Puçol, pensem que no hi ha millor campanya que els fets i allò que s'ha realitzat durant estos anys de govern municipal del PP.

És important que ens informem de les propostes de cada partit perquè cal ser responsables i coherents. NO TOT VAL.

El programa dels socialistes de Puçol arreplega proposades de coses i activitats que ja es realitzen i altres impossibles de complir. Per a mostra un botó: impulsaran l'escola de 0-3 anys (i les guarderies que ja existixen?); obriran l'aula d'estudi (ja està en marxa des de l'any passat!); curs d'anglés en l'EPA (informen-se senyors socialistes: ja s'està donant anglés); impulsaran el valencià (qui?, La candidata?); crearan una oficina juvenil (i el que tenim ara què és?).

Firmaran convenis amb les empreses del nostre poble (van estar 30 anys i no ho van fer, ni tan sols els van visitar; l'equip de govern popular ha firmat un important conveni amb l'empresa Sesderma per a impulsar l'ocupacióempleo i el desenrotllament comercial del nostre municipi).

Parlen de transparència i de publicar la declaració de béns dels regidors (no tenen més que anar al BOP i comprovar que ja estan publicats, no des d'ara sinó des del principi de la legislatura); constituiran novament el comité d'agermanaments (per a què?, per a viatjar gratis?).

Fraccionaren l'IBI (fins ara no l'havien pensat i quan ja es fa se'ls ocorre a ells). Parlen d'executar la rotonda en la carretera de Barcelona (en l'últim ple ja es va aprovar el finançament d'esta obra)…

En fi… una mostra que o no s'assabenten del que es fa a Puçol o no volen assabentar-se perquè no els convé.

I a tot açò cal afegir la seua incompetència i el seu no saber estar: una candidata que va perdre els papers perquè la Junta Electoral de Zona li va denegar un acte de campanya. Culpa als altres i tracta de traure rèdit polític d'açò, quan ella sap perfectament (no és nova en açò) que els temes de campanya no els resol ni l'ajuntament i molt menys el Partit Popular.

Els Populars de Puçol farem la nostra campanya, neta i basada en els fets, no en les paraules. Ens presentem amb un aval important:el treballrealitzat, els comptes clars i les mans netes.

No tots som iguals i l'hem demostrat. La nostra prioritat és Puçol i els nostres veïns i per ells continuarem treballant.

Una opinió del Partit Popular de Puçol

448-partido-popular-1

15 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres