Article del PSOE del mes de maig: “La campanya més antidemocràtica de Puçol” (2)

Este és l'article del PSOE de maig, titulat La campanya més antidemocràtica de Puçol. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Ja sabem que el PP no creu en la democràcia, ni en la llibertat d'expressió, ho porten en el seu ADN però d'ací a prohibir que els socialistes realitzem un acte en el carrer, va un abisme.

Després de sol·licitar a l'Ajuntament de Puçol el tall d'un carrer per a fer una paella amb els nostres veïns i simpatitzants, ens ho neguen a través de la junta electoral de zona al·legant TRANSPARÈNCIA, OBJECTIVITAT I IGUALTAT de condicions; sí, el PP utilitza estos termes per a prohibir actes als altres partits.

La veritat és que el partit polític més corrupte de la història de la democràcia d'este país, el PP, utilitze estos termes és un acudit de mal gust, un atemptat al sentit comú i a la llibertat.

No obstant això, els socialistes de Puçol seguirem avant ara i sempre treballant per la transparència i la democràcia, pel dret d'expressió i per la llibertat de tots i totes, perquè els nostres veïns i veïnes troben en el nostre poble un referent de bona gestió, sense sectarismes ni autoritarismes ressuscitats d'antany.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

446-grupo-psoe

13 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres