Article del Bloc-Compromís del mes de maig: “Vandalisme electoral en Puçol”

Este és l'article del Bloc-Compromís de maig, titulat Vandalisme electoral en Puçol. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

El passat dia 8, Puçol va amanéixer amb les pancartes de Compromís i Ara Puçol completament destrossades. El dia 11, es va passar directament al robatori d'elles. Un total de 12 pancartes van ser robades, 3 pancartes de Compromís i 9 dels altres grups polítics.

Compromís presentà la corresponent denuncia en les dependències de la guardia civil, així com Ara Puçol, UpyD y Psoe.

Enric Esteve de Compromís ha declarat: "Ës intolerable que només començar la campanya succeix-quen estes coses. Si no ho tallem de socarrel l'ambient en esta campanya serà irrespirable."

Compromís en la reunió de tots els portaveus prèvia a l'inici de la campanya electoral va recordar que calia informar a les bases de cada partit del respecte a la publicitat dels demés i van reclamar una campanya neta i digna d'uns partits que es diuen democràtics.

Enric Esteve candidat de Compromís ha declarat: "Com es pot comprovar algun partit no ha fet els deures doncs el vandalisme no enten de marques. És molta causalitat que sempre isquen perdent els mateixos partits." Alguns partits manifestaren a Compromís el rebuig a estos fets tan lamentables. Esteve es pregunta: "Perqué hi ha partits que no han denunciat els fets ocorreguts a la guàdia civil?".

Una opinió d’Enric Esteve | Portaveu del Bloc-Compromís

445-enric-esteve

13 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres