En el primer cap de setmana s'han produït diversos actes vandàlics contra les campanyes electorals

Cap dels nou partits que concorren a les eleccions municipals a Puçol el pròxim 24 de maig s'ha alliberat dels actes vandàlics que s'han succeït, amb nocturnitat i traïdoria, durant el primer cap de setmana de campanya electoral: pancartes trencades, cartells arrancats i actes de gamberrisme de qualsevol tipus han portat als partits a organitzar una junta de portaveus el dilluns 11 de maig.

En la junta de portaveus, celebrada en el saló de plens de l'ajuntament durant el matí del dilluns 11 de maig, els representants dels partits que concorren a les pròximes eleccions municipals han expressat el seu malestar per esta mostra d'incivisme d'uns pocs, però que afecta tots.

A més, han demanat a la Policia Local de Puçol que intensifique la vigilància, sobretot en les hores nocturnes, per a evitar que es repetisca allò que s'ha succeït a penes 48 hores després d'haver iniciat oficialment la campanya electoral.

Seguint la normativa oficial, tots els partits utilitzen els mateixos espais per a posar les seues pancartes, per la qual cosa estes es concentren a arran de sòl en uns pocs punts —entre ells les tanques de l'avinguda Molí de Vent, els encreuaments amb l'antiga carretera de Barcelona i els ponts de la Renfe—, el que ha permés a este xicotet grup d'incívics actuar contra totes elles amb elements tallants o directament arrancant-les.

Tots els partits coincidixen a desitjar que haja sigut un fet puntual i que, no obstant això, es prenguen les mesures oportunes per a evitar que es repetisquen estos atacs.

Informa: Sabín |Fotos: Policia Local i Sergio Maestro

442-actos-vandalicos-2

12 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres