Jam Session Poètica per recuperar la cultura al carrer: divendres 8 de maig a les 19.30 hores

El pròxim divendres 8 de maig a partir de les 19.30 hores, baix el lema Recuperem la cultura al carrer, a la plaça 25 d’Abril s’ha impulsat una lectura poètica lliure a l’estil jam session, és a dir, participació lliure amb lectura de qualsevol poema inclús improvisant o recitant poesia pròpia.

Han sigut Ràdio Puçol i el Col·lectiu Trellat els que han ajudat a promoure i organitzar esta iniciativa a la que qualsevol persona o associació pot adherir-se. Pot participar qualsevol qui estiga interessat en recitar o cantar qualsevol poema amb la possibilitat de fer-ho acompanyat, o no, de guitarra.

Esteu tots convidats el pròxim divendres 8 de maig a partir de les 19.30 hores en la plaça 25 d’Abril de Puçol a disfrutar i participar formant part d’esta vetlada poètica. També tindreu l’oportunitat d’aportar ajuda econòmica als afectats del terratrèmol del Nepal ja que hi haurà vidrioles a la disposició de tots i totes.

La idea és continuar impulsant actes que nasquen de la pròpia societat civil baix el lema “recuperem la cultura al carrer”.

Informa i cartell: Ràdio Puçol

07 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres