Ochéntame una altra vegada: quan els festers munten una festa i els protagonistes són els seus pares

Dissabte que ve, 9 de maig, en l'Espai Jove els festers jóvens (i els seus pares, no tan jóvens) organitzen una Festa remember per a recordar els 70, els 80 i els 90, l'època d'or de les discoteques de Puçol. Les entrades ja estan a la venda en perruqueria Encarna i papereria Amparo, o directament als festers d'enguany. Els disc-jockey per a l'ocasió… autèntiques velles glòries.

Els festers d'enguany continuen tirant mà de les festes i les trobades per a intentar crear ambient i, de pas, completar un pressupost que es resistix a engreixar.

La següent cita és el 9 de maig, en l'Espai Jove, amb els DJs de l'època daurada de les discoteques en la població, quan Peavi, Goper, Babbel o Cristal eren noms que omplien cada cap de setmana les pistes de jóvens ansiosos de disfrutar a límit de la festa.

Aquells jóvens hui ja no són tan jóvens, però seguixen encantats amb la possibilitat de disfrutar a límit de la festa, per això s'han brindat a tirar a una mà als seus fills, que són els festers de 2015, per a recuperar els seus vells vinils, desgreixar la maquinària dels plats i llançar-se a omplir les pistes.

La proposta hi ha calat fondo i la majoria de les entrades ja s'han venut, perquè l'aforament és limitat i l'ocasió ho mereix. Els noms dels DJs no es poden desvelar, de moment, per allò de l'emprenyament històric entre les distintes sales de Puçol. Asseguren que serà una nit tranquil·la, encara que, això sí, molt moguda.

Si el vas viure, torna al passat per una nit. Si mai t'han parlat d'aquella època, ara pots fer-te una idea. Però dóna't pressa, les entrades s'esgoten.

Informa: Sabín |Disseny cartell: Festers 2015

06 Maig 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres