Ximet Huerta i Luis Barbero representen per primera vegada a Puçol en el Rallye Costa Azahar de clàssics esportius

Diumenge passat dia 25 es va celebrar la 17 edició del Rallye Costa Azahar a Castelló. Allí va estar per primera vegada un equip de la nostra localitat, format per Ximet Huerta com a pilot i Luis Barbero com a copilot, amb un cotxe Volkswagen Golf GTI MK2, ambdós són a més membres del Carraixet Racing Club.

Ha sigut la primera carrera en rallye oficial de Ximet i Luis, encara que ja han rodat en diferents concentracions d'esta modalitat de vehicles i també en el circuit de Cheste.

El vehicle, totalment de sèrie però adaptat amb les mesures de seguretat que exigix la normativa per a este tipus de carreres, ha sigut restaurat íntegrament per ells amb gran il·lusió, ja que tots els socis del club disposen del seu vehicle adaptat per a este tipus de trobades, encara que cada un en la seua especialitat i categoria.

En esta ocasió la carrera era cronometrada i no guanya el que més va correr sinó el que va arribar amb el temps més precís al donat per l'organització, tant penalitza els segons que arribes abans al punt de control com si arribes minuts tard.

Estos vehicles porten una sèrie de cronòmetres i velocímetres adaptats per a aconseguir arribar als diferents trams en el temps i hora adequats. Tot un món de mecànica, preparació, il·lusió i moltes hores de compartir amb els companys el món del motor que tant amen.

El recorregut d'esta carrera era un total de 349 quilòmetres, dels quals 105 van ser cronometrats en 7 trams diferents. Els participants van disfrutar molt ja que el recorregut va ser molt variat i l'organització excel·lent.

En esta categoria van participar 43 equips i el de la nostra localitat va quedar en el lloc número 21.

Aprofitem este mitjà per a agrair a tota l'organització el bon fer i el tracte rebut.

Informa i fotos: Ximo Huerta

fotos facefotos hq

387-ximet-y-luis-rallye-1

28 abril 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres