Ferran Valls, alumne de Bisbe Hervás, guanya el premi comarcal Sambori amb “Sebastià, el tauró bobalicó”

L'alumne Ferran Valls Arrúe, de 4t de primària del col·legi públic Bisbe Hervás, ha sigut el guanyador el guardó comarcal Sambori 2015 pel relat Sebastià, el tauró bobalicó. Un total de dotze treballs del col·legi han sigut seleccionats per a la fase final, dos per nivell educatiu, encara que només Ferran va aconseguir alçar-se amb el premi comarcal.

Pràcticament tots els alumnes del col·legi públic Bisbe Hervás han participat un any més en els premis Sambori, destinats a potenciar l'ús del valencià en l'escola.

A pesar de realitzar el treball, finalment els professors van decidir que els dibuixos i relats d'infantil s'exposaren en el col·legi però no es presentaren al concurs, pel que només es van enviar dos treballs de cada un dels sis nivells de primària.

I un d'ells, Sebastià, el tauró bocalicó, de Ferran Valls Arrúe ha aconseguit alçar-se amb el guardó comarcal. El relat narra la història d'un tauró que pensa que el sol ha desaparegut, perquè de sobte es fa la foscor, així que puja a la superfície veure què succeïx; allí descobrix el que és un barco i…

La pròxima cita de l'escola en valencià és diumenge que ve, 26 d'abril, amb la Trobada d’escoles en valencià, que enguany se celebra a Godella.

Informa i fotos: Sabín 

366-ferran-valls6

21 abril 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres