Trotafons organitza la primera experiència de busseig de dotze veïns de Puçol, inclosa una dona de 76 anys

El dissabte 11 d'abril, aprofitant el final del curs de Divemaster de Ximo, Werner i Álvaro, tres membres del Club de Busseig Trotafons, un total de dotze els veïns de Puçol van disfrutar de la seua primera experiència de busseig en la piscina municipal, supervisats per l'instructor Enrique Ortiz que, com sempre, va fer que tot isquera perfecte.

Van participar persones de totes les edats, 6 dones i 6 hòmens i, com a prova que el busseig no té edat, una anècdota: davall la curiosa mirada de la seua néta Andrea, que amb 12 anys és la benjamí del nostre club, la Sra. Carmen, amb 76 complits, va disfrutar de la seua primera experiència de busseig i està esperant amb impaciència que arribe l'estiu per a poder repetir en el mar.

El Club de Busseig Trotafons està en el millor moment dels seus 10 anys d'història, amb una organització consolidada, combinant entre els seus socis l'experiència i experiència de què ja portem alguns anys en el busseig i en constant formació i reciclatge, amb la joventut i il·lusió de què comencen, amb idees noves, ganes d'aprendre i col·laborar en tot, i a més, compromesos amb l'atenció i custòdia del medi ambient i en especial del subaquàtic.

El cas de Carmen és un exemple de la participació activa de la dona en un esport que a priori i per desconeixement es pressuposa destinat majoritàriament als hòmens; res més lluny de la realitat, perquè requerix un gran control d'un mateix i ser metòdic en les tècniques de busseig, qualitats per les quals habitualment destaquen les dones.

A partir de maig comença la temporada d'activitats organitzades pel club i orientades a fomentar l'esport entre els nostres veïns, entre elles les primeres experiències de busseig en piscina i en el mar, amb les que descobriràs la sensació de submergir-te amb un equip de busseig autònom.

A més, cursos d'iniciació al busseig amb què podràs obtindre el teu títol de bussejador de primera classe que t'habilita per a bussejar fins a 18 metres de profunditat en qualsevol part del món.

I, per descomptat, continuem impartint els cursos d'especialització de busseig amb què podràs expandir els teus horitzons com a bussejador en camps tan apassionants com el busseig en restes, la fotografia submarina, etc.

Una cosa que ens agradaria compartir amb tots vosaltres és la gran família que hem format en Trotafons, no sols els bussejadors, sinó també totes les persones que ens acompanyen i participen en totes les nostres activitats: amb la seua paciència, tolerància i comprensió fan que a vegades la immersió siga com a mínim important.

Recorda que estem sempre a la teua disposició en:

www.trotafons.es | Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. | 610 643 839

Informa: Ximo Huerta | Fotos: Francisco Sanchis Plati

fotos face

fotos hq

340-iniciacion-al-buceo-1

15 abril 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres