Continuen les obres en l'edifici de l'Ajuntament amb les reformes en les dependències de policia

Continuen les obres en l'edifici de l'Ajuntament amb les reformes en les dependències de policia

 

El cost de les obres serà de 34.000 euros.

Durant el present any l'edifici de l'Ajuntament de Puçol està sent remodelat a fons, per primera vegada des de la seua construcció, fa ja trenta anys.

Les obres es van iniciar al desembre passat, quan la planta baixa de l'edifici va començar a ser totalment reformada per a instal·lar l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, on s'ha centralitzat la major part de serveis d'atenció al públic.

Una vegada inaugurada l'oficina, a l'abril, van donar començament les obres de reforma de les dependències de policia municipal, consistents en l'ampliació i remodelació de la zona de serveis de la Policia Local.

''S'està ampliant la zona de vestidors, construint un nou forjat sobre les actuals dependències, aprofitant per a això la doble altura del recinte'' -explica l'arquitecte tècnic municipal, Toni Sesé-. ''Al mateix temps, s'aprofita esta actuació per a remodelar els vestidors existents, instal·lant noves dutxes i renovant els lavabos.''

No obstant això, les obres no són definitives, ja que en un futur pròxim les dependències de policia estarà ubicat en un nou edifici, el Centre d'Emergències, on també s'instal·laran altres cossos d'ajuda al ciutadà, com a Protecció Civil, Dya o serveis de suport als bombers.

Paral·lelament, altres serveis situats actualment en l'edifici de l'Ajuntament es traslladaran, cas del Centre d'Informació Juvenil (que se situarà en l'antiga estació de la Renfe) i de Gespul (que passarà a la Casa del Bou).

''Amb estos trasllats es pretén una distribució més lògica dels despatxos en l'edifici municipal'' -continua explicant l'arquitecte tècnic- ''d'ací que també s'haja construït una nova escala d'accés als serveis de la Policia Local, pensant que quan es traslladen al Centre d'Emergències eixes dependències passaran a ser utilitzades per altres departaments municipals''.

Les obres de reforma del dependències estan sent realitzades per Construccions Hermanos Felipe a partir del projecte tècnic realitzat pels serveis tècnics municipals d'Urbanisme. El seu cost s'eleva a 34.000 euros i està prevista la seua finalització per al mes de setembre.

Les obres finalitzaran en setembre.

25 Juny 2003
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres