La cavalcada de disfresses, un model de participació i de germandat entre totes les falles

El dissabte 7 de març es va celebrar un dels actes que tradicionalment concentra una major participació de les falles: a la vesprada, les sis comissions organitzen una cavalcada de disfresses que recorre la població des del camp de futbol fins a l'avinguda Font de Mora; i a la nit, totes juntes celebren un ball de disfresses en l'Espai Jove. Un exemple perfecte del gran ambient que es respira entre les falles.

Com altres actes conjunts, la cavalcada té premi i es donaran a conéixer la vesprada del 16 de març, però el treball conjunt de tots els participants, tant en el recorregut pels carrers de Puçol, com en el ball posterior, demostra que en estos casos el més important és participar.

Les pròximes cites de la Junta Local Fallera de Puçol i totes les falles locals són el 15 de març, amb la plantà; el dilluns 16, entrega de premis i visita a les falles; la cercavila del dia 17; l'ofrena de flors el dimecres 18 i, per a finalitzar, la cremà de la nit de Sant Josep, que enguany se celebra amb l'orde següent: Camí La Mar, Picaio, Molí de Vent, Hostalets, l'Antiga Muralla i Palau-La Torre.

I, per descomptat, cada falla té organitzat a més el seu propi programa festiu durant tots els dies de Falles.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

221-cabalgata-de-fallas4

23 Març 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres