El Club de Pesca Puçol triomfa en la gala valenciana i organitza el primer campionat nacional de veterans

Dissabte passat 7 de març, la Federació de Pesca de la Comunitat Valenciana, va celebrar en els salons de la Cooperativa d'Albal la seua gala anual, on es van entregar els reconeixements esportius de l'any 2014, tant a nivell provincial i autonòmic com nacional, en les modalitats individuals i per equips. El Club de Pesca Puçol va ser el gran triomfador de la nit.

L'acte va comptar amb l'assistència del president de la federació, José Segura Barbacil, junt amb el regidor d'esports d'Albal i membres de la corporació local, i va ser brillantment organitzat pels membres de la federació, entre ells alguns de Puçol, com Vicente Romero Hernández i Manuel Coloma Nieto.

Indubtablement entre els guardonats hi ha un gran grup d'esportistes del Club de Pesca Puçol, que amb el seu esforç s'encaboten a fer cada vegada més gran este club. Podem destacar entre ells els següents:

—Campió provincial en embarcació fondejada 2014: Manuel Bayarri Flors.

—Campiona autonòmica mar costa dames 2014: Sandra Gomez Pimpollo.

—Campió autonòmic mar costa U-21 2014: Ernest Esteve Navarro.

—Subcampió nacional per seleccions “corcheo” mar 2013: Francisco José Cabello Ramírez.

—Campions autonòmics per equips “corcheo” mar Puçol A-Zum Zum (Castelló 2014): Francisco José Cabello Ramírez, Manuel Murria Araque, Luis Murria Araque, Pedro Urbano Pérez, Vicente Ferrer Soriano, David Campos García i David Fernández Sánchez.

També ens agradaria destacar entre els guardonats al millor esportista de tots els temps de Puçol, que ha tingut, té i tindrà (sens dubte) en la modalitat d'embarcació fondejada: Jesús Esteve Ribelles, classificat ja per al nacional de 2015.

La pròxima cita, el primer Campionat d'Espanya de Pesca per a veterans, que se celebra a Puçol els dies 12, 13 i 14 de març. Comença el divendres a les 12 hores amb una recepció oficial en l'ajuntament; a les 18 hores, primera mànega; el dissabte, al matí, segona mànega; i a les 8 de la vesprada, entrega de premis en l'Espai Voramar, situat en la platja de Puçol.

Informa: Manuel Murria | Fotos: Club de Pesca Puçol

239-premios-anuales-pesca-1

23 Març 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres