Article del Partit Popular del mes de febrer: “Coherència enfront de populisme”

Este és l'article del Partit Popular de febrer, titulat Coherència enfront de populisme. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

És l'hora de la coherència, de la sensatesa, dels fets. Afrontem dins de poc uns comicis que decidiran moltes coses. Decidirem, d'una banda, si desitgem seguir amb la gestió que ha dut a terme el Partit Popular a Puçol o, al contrari, si ens sumim en una amalgama de contradiccions, ambigüitats i incertesa.

Bé és veritat que certs esdeveniments polítics a tots els nivells, i sobrealimentats per noticiaris sectaris i partidistes, han propiciat un desencant general, però la nostra obligació com a demòcrates hem de posar-la de manifest acudint a les urnes.

En uns moments encara difícils, però cada vegada més allunyats del malson de la crisi, on s'albiren bons resultats, fruit del sacrifici de tots i cada un de nosaltres, el que més ens ha de fer reflexionar és quina direcció volem prendre. I ho hem de fer amb el cap fred, amb lògica, honestedat, valentia i convenciment.

Ens juguem molt per a tirar-ho a sorts. I encara que la realitat actual és dura, però salvable, el que ens pot sobrevindre és imprevisible.

Una decisió sensata i coherent pot fer que allò que s'ha emprés fa quatre anys tinga la continuació i el final desitjat; una elecció populista, ambigua i indefinida pot portar al trast una labor àrdua i sacrificada els resultats de la qual es comencen a palpar.

En el si del govern popular de Puçol analitzem estos anys de gestió i ens sentim satisfets. Ho diem amb sinceritat i sabedors de que no ho haurem fet bé a la vista de tots. Així mateix també analitzem a l'oposició, i ens vénen al cap innumerable accions molt preocupants per la seua total falta de definició davant de casos i situacions de plena lògica.

El populisme que vol assentar-se en la societat, l'espai de la qual és el triat per tota l'esquerra, ha eixit a la pesca del desencant.

I això és molt  perillós. És preocupant que només pel fet de que no governe el Partit Popular, l'esquerra populista en el seu conjunt estiga disposada a pactar-lo tot. Cultura, festejos i arrelaments populars estan sent atacats contínuament amb desgreuges i mofes, però —sobretot— l'esforç econòmic que hem vingut fent per a normalitzar greus situacions podria veure's alterat amb l'arribada de coalicions, ex professo, sense programes ni projectes; tan sols els unix el consens perquè no governe el PP, eixe és el seu objectiu.

Per tant, des del Partit Popular, advoquem per posar fre al populisme indefinit i sense fonament, i invitem a tots a la reflexió sobre si realment la nostra societat mereix açò o la deixem caure en un pou de difícil eixida.

Una opinió del Partit Popular de Puçol

11 Març 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres