Article del PSOE del mes de febrer: “On vaig dir dic…”

Este és l'article del PSOE de febrer, titulat Onvaig dir dic... Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Va passar, no ho vam veure vindre i ens la van colar per la dreta. Han bastat menys de quatre anys per a veure quina prima per al PP de PUÇOL, tan sols el pas del temps ha sigut prou per a emmarcar la inutilitat en la gestió de huit persones al capdavant del seu ajuntament. Parlem a açò el lideratge dubtós de l'alcaldessa.

És una verdadera pena, un trist retrat que ratifica que ficar-se en política sense tindre ni punyetera idea del que fer porta a un poble a perdre el seu horitzó, la seua verdadera identitat, el seu jo propi, la seua dignitat en definitiva.

Dia a dia, mes rere mes, els socialistes hem intentat pal·liar la desigualtat, hem barallat perquè els veïns de PUÇOL no perden drets, oportunitats, que no es vegen abandonats pel seu ajuntament, difícil missió esta amb la majoria absoluta que el PP ostenta gràcies a PAVALUR, no en va, un pacte de “governabilitat” que als habitants d'este poble ens ha costat en estos últims quatre anys, la fredolina xifra de MES d'UN MILIÓ d'euros en subvencions directes a les urbanitzacions, igual no els arriba per a tallar la gespa.

Miren, els socialistes entenem, sabem i fem de la gestió pública una ferramenta, una solució perquè els problemes de hui no tornen demà, perquè així entenem que una societat pot evolucionar, desenrotllar-se i aconseguir uns objectius justos, iguals per a tots i totes en oportunitats, potser serà, és i serà perquè no utilitzem la política com una ferramenta per al benefici personal, potser eixa siga la diferència.

Si van prometre redimensionar la tele, senyors i senyores del PP, no facen el ridícul i no la tanquen, i si ho van a fer, diguen-ho des del principi, no basta escriure un paper que segons vostés és el seu programa electoral per a arribar a l'ajuntament, deixar-ho en un calaix i fer el que els done la gana.

Si van prometre ocupació, ocupació i ocupació, per què la desocupació ha arribat al 25,7%? O també és culpa de l'herència rebuda? Es deix escrit per si de cas no se'ls ha ocorregut una altra resposta.

Si van prometre austeritat, per què entre altres coses, es gasten 12.000 euros en la compra d'unes bicicletes per a tindre guardades en el magatzem? Que no saben vostés que un servici s'ha de mantindre durant tot l'any? Bàsic este concepte per a poder gestionar, però ja sabem que fer les coses ben no entra en els seus plans.

Si van prometre beques i ajudes a estudiants, em poden explicar què els he portat a escriure unes bases per a l'obtenció d'estes que donen tanta vergonya? Saben vostés què és una beca? No facen llenya de l'arbre caigut, no cal viure davall d'un pont per a obtindre esta ajuda. És futur, senyors del PP!, una inversió.

Parlem de la biblioteca? De la seua obra estrela l'avinguda? De commantenen el poliesportiu? Millor no, en 3 mesos canviarem este ajuntament i amb açò la gestió i així els veïns i veïnes de PUÇOL veuran un nou horitzó, com a mínim més just, digne.

Una opinió del Grup Municipal Socialista

11 Març 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres