Article de Pavalur-CCD del mes de febrer: “Parc d'escampament caní”

Este és l'article de Pavalur-CCD de febrer, titulat Parc d'escampament caní. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

PAVALUR treballa dia rere dia perquè els veïns de Puçol puguen comptar amb millors servicis.

Aconseguir espais públics que permeten la trobada ciutadana i la convivència és la nostra prioritat.

La creació d'una àrea d'esplai per a gossos és una de les idees que inclourem en el nostre programa electoral per a les pròximes eleccions municipals.

És un espai tancat on els gossos, sempre acompanyats pels seus amos, puguen mantindre's àgils per mitjà de l'exercici i interactuar amb altres gossos.

El recinte haurà de disposar d'equipaments com a aparells d'exercicis, font per a gossos, papereres, i dispensadors de bosses. Comptarà, per tant, amb unes condicions adequades perquè els gossos puguen córrer, fer exercici i disfrutar d'una zona que l'Ajuntament posarà a disposició dels seus amos i serà sotmés periòdicament a actuacions de neteja i mesures higienicosanitàries.

ORDENANÇA MUNICIPAL SOBRE TINENÇA D'ANIMALS

Article 1.- La present Ordenança té per objecte la protecció i la regulació dels animals en general i dels de companyia en particular, fixant la normativa que regule les interrelacions entre les persones i els animals, vetlant per la higiene, la salut pública i la seguretat de persones i béns, així com garantir als animals la deguda protecció i bon tracte.

Article 17.- L'Ajuntament habilitarà espais adequats, degudament senyalitzats, per a l'esplai de gossos.

Una opinió de Pavalur-CCD

11 Març 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres