Termini d'inscripció per a la Borsa de Treball Social: del 10 al 17 de març en l'Ajuntament de Puçol

El 10 de març es posa en marxa la Borsa de Treball Social, un programa dirigit als majors de 45 anys que porten més de 12 mesos inscrits en l'Oficina d'Ocupació ininterrompudament i que no cobren prestacions ni ajudes. Les instàncies es poden arreplegar en l'ajuntament, l'Agència de Col·locació o a través de la Seu Electrònica i el termini de presentació de sol·licituds està obert del 10 al 17 de març, en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.

La Borsa de Treball Social naix amb dos grans objectius: d'una banda, facilitar la contractació temporal de persones en situació econòmica desfavorable; d'un altre, atendre el manteniment i les reformes de servicis municipals essencials.

Els requisits per a poder accedir a la Borsa de Treball Social són: haver complit els 45 anys, ser veí de nacionalitat espanyola o de qualsevol país de la Comunitat Europea, estar inscrit en l'Oficina d'Ocupació almenys 12 de mesos de forma ininterrompuda i no cobrar cap prestació social o ajuda econòmica.

Per a inscriure's és necessari primer arreplegar la instància corresponent, el que es pot realitzar des de casa a través de la Seu Electrònica (amb accés a través de la pàgina web municipal: www.puçol.es) o també a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i l'Agència de Col·locació situada en l'Espai Social Martínez coll.

Una vegada omplida la instància, els interessats poden presentar-la del 10 al 17 de març (excepte el diumenge 15), en el registre d'entrada situat en la planta baixa de l'ajuntament en els següents horaris: dilluns, dimarts i dimecres: matí de 8 a 14.30 hores i vesprada de 16 a 19 hores; dijous: matí de 8 a 14.30 hores; divendres: matí de 8 a 13.30 hores; dissabte: matí de 8 a 11 hores.

Per a la regidora d'ocupació, Paz Carceller, és important recordar “que esta borsa de treball social no és incompatible amb la borsa de peons que té en marxa l'ajuntament des de fa anys, per tant, els veïns que complisquen els requisits poden inscriure's en la nova borsa, encara que ja estiguen en a l'anterior”.

Aquells veïns que tinguen dubtes poden ampliar informació en l'Agència de Col·locació, situada en l'Espai Social Martínez Coll.

Informa: Sabín | Fotos: Sergio Maestro

logo pdf

Descarrega ací tota la informació sobre la Borsa de Treball Social

sede electronica 1

218-agencia-colocacion-2

08 Març 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres