Del 9 al 15 de març està obert el termini d'inscripció per a l'Escola de Pasqua, que enguany se celebra en el col·legi públic Lluís Vives: les vacacions més divertides per només 10 euros

Dilluns que ve, 9 de març, s'obri el termini d'inscripció de l'Escola de Pasqua per a xiquets nascuts entre 2003 i 2010: per 10 euros, els alumnes acudixen a classe de 9 a 13 hores els dies 7, 8, 9 i 10 d'abril. La inscripció es podrà realitzar a través de la Seu Electrònica en la pàgina web municipal del 9 al 15 de març i de forma presencial el 23 i 24 de març en l'Espai Social Martínez Coll. 

Els xiquets nascuts entre 2003 i 2010 tenen la possibilitat de disfrutar unes vacacions de Pasqua molt especials: mentres els seus pares continuen treballant i els iaios descansen, ells tenen les instal·lacions del col·legi públic Lluís Vives a la seua disposició, per a disfrutar de jocs, esports, manualitats i activitats musicals.

Els requisits per a participar són semblants als de les edicions anteriors: han d'estar empadronats a Puçol, haver nascut entre 2003 i 2010, realitzar la inscripció per Internet o de forma presencial en les dates marcades i pagar la quota de 10 euros per tots els dies de l'escola.

De les gestions que s'ocupen els papàs. De disfrutar ja s'ocuparan els peques.

Així dóna gust anar al col·le en vacacions.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

Per a realitzar la inscripció fes clic ací a partir del 9 de març:

sede electronica 1

 

06 Març 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres