El Club Atletisme Puçol, or en el campionat autonòmic júnior gràcies a Selena Ponce

El passat 28 de febrer es va celebrar el Campionat Autonòmic junior, on els jóvens de l'escola del Club Atletisme Puçol van participar donant una excel·lent imatge en el primer any en què el club es presenta federativament. Lo millor va ser l'or que va aconseguir Selena Ponceen 60 metres tanques, proclamant-se campiona autonòmica júnior en una final tan ajustada que li van donar el mateix temps a les dos primeres, però en la foto-finish per una mil·lèsima va véncer Selena, que va fer una remuntada espectacular en les últimes tanques.

És la primera vegada que Selena Ponce es proclama campiona autonòmica, fent bons els pronòstics ja que partia amb la millor marca encara que no s'ho van posar fàcil els seus rivals. El temps final va ser de 9”87, no és la seua millor marca perquè té acreditats 9”81 i encara té dos competicions en què esperem aconseguir la mínima per a acudir al Campionat d'Espanya, cosa que haguera aconseguit el dissabte si tècnicament les dos primeres tanques les haguera passat com les tres últimes.

Esperem que l'aconseguisca o bé el dimecres o bé el dissabte en el Campionat Autonòmic juvenil, on també competiran els jóvens del club.

L'altra cara de la moneda va serPablo Puchol que no va tindre sort, va realitzar una eixida nul·la i va ser desqualificat injustament pels jutges, ja que qui es va escapar va ser l'atleta de la seua dreta com així va reconéixer este posteriorment. Vam realitzar la corresponent reclamació i es va parlar amb el jutge àrbitre afortundamente  la gravació de l'eixida però ni per eixes.

Per a curar-se en salut s'els jutges van desqualificar als dos i  el curiós és que a qui primer van desqualificar va ser a Pablo i només van fer el propi amb l'altre atleta posteriorment a instàncies de la nostra queixa i prèvia reunió en la pròpia pista dels jutges s'eixida i  jutge àrbitre. Va ser una pena perquè Pablo  partia  amb la segona marca i la medalla estava assegurada.

En fi una altra vegada serà i cal aprendre d'estes coses.

Finalment, també van participar Puri i María, però en la fase de control, fora del campionat.

Puri Ferreros feia el seu debut en pista fent una bona marca en 1.500 metres de 5’57”, preparant així el autonómico júnior del dissabte 7 de març.

I l'última a participar va ser María Hidalgo, en 60 metres llisos, que també va debutar competint amb atletes majors que ella, perquè amb els de la seua categoria ya l'havia fet en dos competicions anteriors i va millorar la seua marca, passant de 8”82 a 8”71. Un crono que esperem siga prou per a ficar-se en el Campionat  Autonòmic cadet del pròxim 14 de març.

Va acabar quarta en la seua sèrie corrent amb una força tremenda que li va valdre una espectacular caiguda passada la meta… afortunadament no va tindre majors conseqüències

Informa i fotos: Club Atletisme Puçol 

211-selena-ponce-campeona-2

06 Març 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres