Puçol serà la seu del primer Campionat d'Espanya de pesca mar-costa per a veterans

Per primera vegada, el Club de Pesca Puçol organitza el Campionat d'Espanya de Veterans, per a majors de 55 anys, en la platja de la població, del 13 al 15 de març, un Open amb presència confirmada de 23 pescadors arribats de Catalunya, Múrcia i la Comunitat Valenciana, entre els que estaran quatre de Puçol: José Luis Esteve Moya, Vicente Romero Hernández, José Amigó Galindo i Dionisio Ortiz de Zárate.

Puçol no sols organitza l'Open i participa amb quatre pescadors, sinó que també aporta dos dels jutges nacionals encarregats del torneig: Manuel Coloma Nieto i Juan Manuel Rosua.

A dir de José Segura, durant molts anys president del Club de Pesca Puçol i actualment president de la Federació Valenciana de Pesca, “és un campionat pioner en la Federació Espanyola, ja que no s'ha realitzat cap d'este tipus fins ara. A més, la presència de  quatre pescadors i dos jutges demostra el bon nivell pel qual travessa la pesca a nivell local”.

El campionat comença el divendres 13 a les 12 hores, amb una recepció oficial i un acte inaugural en el saló de plens de l'Ajuntament de Puçol. Després del menjar i el sorteig, els pescadors disputaran la primera mànega des de les 6 de la vesprada fins a les 11 de la nit.

La segona mànega se celebra el dissabte de 12 a 17 hores. Després del recompte, a les 20 hores se celebra l'entrega de premis en l'Hotel Residència en la platja d'El Puig.

Invitemtots els veïns que ho desitgen a acostar-se a la platja i disfrutar d'un esport distint, relaxat i tranquil, per a la qual cosa és imprescindible que el temps ens acompanye i, ja posats, també espere que el premi es quede a Puçol, donat el bon nivell que travessa el club de Puçol”, finalitza el president. 

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual

01 Març 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres