Començament de temporada amb tots els luxes de Tripuçol en el Duatló d'Almenara

El duatló per equips d'Almenara donava el tret d'eixida a la temporada 2015 i els tripus com ens tenen acostumats es van colar en el podi: 3 equips eren de la partida disposats a lluitar per la victòria.

Les xiques eren les primeres a començar l'acció, demostrant una gran compenetració i realitzant el millor sector ciclista de tots els equips participants, per a finalment ser segones en meta a tan sols 30 segons de Sueca. Almudena Asensi, Carmen Naturil, Natalia Vegas, que debutava com Tripu i les cadets Maria Rubio i Sara Alemany integraven l'equip.

L'equip B masculí, integrat pels júniors Carlos Todo, Francesc Cabrero i Diego Naturil, el cadet Adri Sáez, el sub 23 Antonio Cabrero i comandat per un únic absolut, Miguel Jiménez, era el segon a prendre l'eixida i des dels primers metres demostraven que tenien ganes de competir.

Fruit d'això van aconseguir el primer lloc d'equips B i 20é lloc de la general, per davant de molts equips A, demostrant una vegada més que el fons d'armari d'este club és molt ampli i que estaran ací quan l'equip elit els necessite.

Finalment, els xics del A tancaven la competició aconseguint una gran 6a posició, a pesar de només ser 5 membres en eixida per la lesió d'un component.

El grup compost per Jorge Lagoa, Xavi Munera, Roberto Garijo, Alberto Pamblanco i el jove Pablo Jiménez va donar mostres de gran cohesió darrere de l'èxit col·lectiu.

Sens dubte, un gran tret d'eixida per a una temporada que es preveu apassionant per al club, que lluitarà esta temporada per mantindre la categoria en 1a Divisió Nacional de Triatló.

#vamostripus @tripuzol

Informa: Iván García Ferre | Fotos: Tripuçol

fotos face068-duatlon-almenara-1

26 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres