Nova cita dels agricultors de Puçol i contornada amb la llei europea de productes fitosanitaris

La Fundació Copuzol continua les seues jornades formatives per a agricultors en col·laboració amb el Grup Cooperatiu Cajamar: la pròxima jornada tècnica, el dimarts 27 de gener, a les 7 de la vesprada, en la sala d'actes de la cooperativa, on Carlos Baixauli parlarà de la nova llei sobre l'ús de productes fitosanitaris. Com sempre, l'activitat és gratuïta i oberta a tots els veïns que desitgen assistir.

Els agricultors de Puçol i els pobles pròxims continuen mostrant no sols la seua preocupació sobre el futur del camp valencià, que ha passat un any especialment dur, sinó també prenent mesures per a posar-se a l'altura de qualsevol altre país d'Europa quant a preparació i actualització dels seus mètodes de treball.

Prova d'això són els dos cursos formatius que coincidixen al gener en la població, ambdós sobre la nova normativa europea en matèria de fitosanitaris: el primer, organitzat per AVA i l'ajuntament, compta amb 70 alumnes i s'està impartint en l'Espai Jove; el segon, a càrrec de Copuzol i Cajamar, se celebra en una jornada única, la vesprada del 27 de gener.

Mariano Aguilar (president de Copuzol) i Santos Fernández (president de Cajamar a la Comunitat Valenciana) seran els encarregats de presidir una nova trobada amb els agricultors de la comarca. Una trobada en què s'espera una àmplia assistència, com ja ha succeït en les anteriors xarrades formatives gratuïtes d'ambdós institucions, i més al comptar amb un ponent del prestigi de Carlos Baixauli, director del Centre d'Experiències de Paiporta.

Per al regidor d'agricultura Salvador Almenara, que també està present en ambdós cursos formatius, “la labor que es realitza tant des de la cooperativa, com des de l'Associació Valenciana d'Agricultors, ambdós en col·laboració amb l'ajuntament, és la demostració que hi ha preocupació per l'horta valenciana, però també una prova que no basta de queixar-se, també cal prendre mesures per a afrontar el futur amb garanties i els nostres agricultors estan donant el do de pit en este sentit”.

La cita amb els fitosanitaris, el dimarts 27 a les 7 de la vesprada en Copuzol.

Informa i fotos: Sabín Disseny cartell: Fundació Copuzol

060-jornada-copuzol-2

25 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres