Hora de posar el teu ciclomotor i el teu vehicle agrícola a punt amb la ITV mòbil en la muralla

Els dies 5 i 6 de febrer, de 8 a 13 hores, inspecció tècnica de vehicles agrícoles i ciclomotors en la muralla de l'antic camp de futbol, per a facilitar als veïns de Puçol la ITV sense haver de desplaçar-se a les instal·lacions de Massalfassar.

A principis d'any i al setembre, la ITV de Massalfassar desplaça una unitat mòbil a Puçol per a atendre dos tipus de vehicles que tenen complicat complir amb la seua revisió realitzant el seu desplaçament per carreteres secundàries (ja que no poden circular per l'autovia V-21): ens referim als ciclomotors i els tractors, així com a la resta de vehicles destinats a treballs en el camp.

Per al regidor Salvador Almenara, “este servici és fonamental per als agricultors, ja que facilita tindre els vehicles al dia, una cosa molt complicada i costosa si hagueren de traslladar-se fins a Massalfassar, ja que han de buscar itineraris alternatius i resulta molt lent”.

Si enguany has de passar la ITV amb el teu tractor o el teu ciclomotor, els dies 5 i 6 de febrer pots fer-ho junt amb la muralla de l'antic camp de futbol.

Informa: Sabín Disseny cartell: Sento Pascual

24 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres