Sant Antoni va inaugurar les seues embolades en divendres nit amb molt públic, bon bestiar i sense incidents

Les festes taurines en honor a Sant Antoni d'este 2015 van començar amb l'embolada d'un bou ben entrada la matinada del mateix divendres al dissabte 17 de gener, dia del Sant Patró, jornada en què es va celebrar la resta del programa taurí anunciat en el seu horari habitual: desencaixonades a la vesprada, vaquetes a poqueta nit i embolades a la nit.

La gran novetat d'enguany ha sigut eixa embolada en la nit del divendres que, dita siga de pas, va comptar amb una assistència més que acceptable d'aficionats que van desafiar els escassos graus que marcava el termòmetre per a presenciar en directe l'embolada del bou de nom Serpentino, de Gerardo Gamón. La tasca va anar a càrrec de la quadrilla de José Comes, sent Manolo Ferrando el tallador de la corda.

A la vesprada, el primer bou a ser desencaixonat va ser el de nom Napoleon, marcat amb el núm. 39 i pertanyent a la ramaderia de Santa Anna, abans bous de la Casa Domecq, de Jerez de la Frontera, el qual va tindre una destacada actuació.

En segon lloc es va desencaixonar al bou de nom Desgarrado, marcat amb el núm. 27 de la ramaderia La Zejera; ràpida i veloç l'eixida del caixó d'este bou que va recórrer el recinte taurí comportant-se amb menys cobdícia que el seu predecessor.

La solta de quatre vaques de Gerardo Gamón, van servir com a preàmbul a l'embolada per part de la quadrilla de Fernando FerrerRallat del bou Bendecido, amb el núm. 2 marcat en el seu costellam i pertanyent també a la ramaderia de Santa Anna, encara que adquirit igual que els dos desencaixonats a la vesprada en la finca La Calderona, propietat del del veí de Puçol Enrique Pérez. A este bou li va tallar la corda David Esteve.

Bon comportament a la nit, com ja va ocórrer en la seua actuació de la vesprada, del bou Napoleón, embolat per la quadrilla de Ximo i Xato, sent Juanfer Ferrer el tallador de la corda.

La quadrilla de Fernando Ferrer va ser novament l'encarregada d'embolar al bou Desgarrado, sent el mateix Fernando el triat per a alliberar del piló a l'últim bou de la nit i d'esta primera entrega del programa taurí local.

Les festes taurines es despedixen fins a finals de juny amb la setmana taurina i el tradicional bou de Sant Joann, per a continuar amb l'habitual programació taurina de les distintes comissions del poble, que esperem i desitgem que transcórrega sense cap contratemps, tal com ha ocorregut en este bou de Sant Antoni.

Informa: Salvador Almenara| Fotos: Javi Sebastiá (www.mesbou.es

fotos facefotos facefotos face052-Javi-Sebastia-Sant-Antoni-Pitu

22 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres