Article d'UPiD del mes de desembre: “Feliç 2015”

Aquest és el text d'Unió, Progrés i Democràcia del mes de desembre, titulat Feliç 2015. El ple del 26 de març de 2012 va modificar el Reglament de Mitjans de comunicació Local, aprovat en 2008, per a permetre la publicació d'un article mensual en la web municipal als partits polítics que es van presentar a les eleccions municipals i no van aconseguir representació en l'ajuntament.

Seguint el cicle del temps, un any el 2014 acaba, i un altre el 2015 comença, ens transmetem bons desitjos i ens proposem noves metes, o reeditem els propòsits de tots els inicis d'any: fer exercici, menjar una dieta sana, deixar de fumar… els bons propòsits són lloables.

Des d'UPiD a Puçol desitgem el millor a tots els nostres conveïns en este nou any que comença.

Enguany és any electoral en tots els estaments, municipals, autonòmiques i generals, desitgem perquè que siga un any d'esperança i de canvi, després dels quatre anys de gris govern de PP.

UPiD vol ser partícip actiu d'eixe canvi en la forma de fer política, en que els ciutadans siguen l'eix central de les actuacions del govern i no els interessos conspicus d'uns pocs.

Una breu referència als pressupostos per a dir d'ells que són irrellevants, reiteratius, sense el menor indici d'imaginació o audàcia per a introduir nous criteris per a reduir el número de parats en la nostra població, per posar un exemple. Són uns pressupostos mediocres, com ho van ser els d'anys anteriors.

Des d'un govern municipal cal fer un poc més que gestionar les subvencions que es reben de Generalitat i esperar que Diputació ens faça alguna obra. Açò i alguna coseta mes no és prou, els ciutadans esperem solucions i els polítics estan per a trobar-les.

Com és inici d'any acabarem transmetent de nou els nostres millors desitjos per a la nostra alcaldessa Merche Sanchis, perquè també ho seran per als ciutadans, i a tot el seu equip de govern i a la corporació al complet.

FELIÇ  2015!

Una opinió de la Delegació Local d'UPyD Puçol


 
20 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres