El Club Esportiu Basquet Puçol presenta els seus cinc equips el dissabte 17 en el Palau d'esports

Juanjo Sancho i els seus xics continuen treballant perquè la salut del bàsquet no decaiga en la població. Després de disputar la primera jornada de 2015 el passat cap de setmana i organitzar la final de la Copa de Bàsquet, ara preparen la posada de llarg dels cinc equips en competició: aleví, infantil, cadet, sènior i veterans es presenten en públic el dissabte 17, a les 16.30 hores, en el Palau d'esports.

Som uns seixanta jugadors que cada cap de setmana intentem deixar ben alt el pavelló de Puçol”, explica Juanjo Sancho, president i alma mater del club. “Ens agradaria créixer en el futur i per a això estem estudiant un projecte conjunt amb altres clubs de la població per a introduir activitats extraescolars en els col·legis de Puçol; un projecte que esperem tindre llest per al pròxim curs”.

La promoció de l'esport base a través dels col·legis no és una cosa nova per al CEB Puçol, de fet ara com ara no hi ha lliga oficial en la categoria aleví, per la qual cosa l'equip local participa en una lliga organitzada per l'Ajuntament de Sagunt, en la que també estan invitats els alevins d'altres pobles pròxims, com Canet i Estivella.

Dissabte passat, 10 de gener, els alevins van disputar un encontre d'esta lligueta, contra el Col·legi Adventista de Sagunt, un dels equips més potents del grup. Encara que en este cas més que mai, l'important no és el resultat, sinó que els alevins comencen a disfrutar dels partits”, apunta el president.

Va ser una jornada especial la del dia 10, perquè també van jugar els cadets (i van perdre contra el coco del seu grup: el Silla) i el Palau d'esports de Puçol va ser la seu de la final de la Copa Amics de la Cistella, que van disputar els veterans del Power Electronics de València i el col·legi El Pilar, amb victòria dels primers per 70-60.

Però més especial serà la jornada de dissabte que ve, perquè els cinc equips del bàsquet a Puçol es presenten davant de la seua afició en una vesprada que tindrà de tot: la foto oficial dels 60 jugadors, un piscolabis per al públic assistent i el partit de lliga sènior, entre CEB Puçol i el Barri del Crist. Tot això a partir de les 16.30 hores.

Esteu invitats.

Informa i fotos: Sabín

fotos facefotos face

032-baloncesto-alevin-2

14 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres