Power Electronics s'adjudica la Copa de València de Basquet enfront del Pilar, en una brillant final organitzada per Amics de la Cistella i disputada en el Palau d'esports de Puçol

Amics de la Cistella organitza a nivell de València una lliga en què participen sobretot veterans, molts d'ells amb anys de permanència en les màximes categories del basquetbol, i que ara disfruten simplement jugant. El CEB Puçol ha participat per primera vegada en la Copa de 1a divisió, després d'haver ascendit la passada temporada... però no va poder en la seua eliminatòria amb el Power Electronics de València que va véncer en la final al col·legi El Pilar. Dos clàssics de basquetbol valencià.

Encara que el partit va ser molt disputat, el Power Electronics va ser durant els quatre quarts per davant en el marcador i només un moment d'especial intensitat d'El Pilar va aconseguir reduir les distàncies fins a 7 punts a falta de tres minuts.

Al final, 60 - 70 per a l'equip de València el jugador del qual José Mª Rossell va rebre a més el trofeu al millor jugador de la Copa, de mans del regidor d'esports Julio Lucia. Per la seua banda, el regidor Enric Esteve va entregar el trofeu de subcampió al capità del Col·legi El Pilar i l'alcaldessa Merche Sanchis va entregar la distinció com a guanyador al Power Electronics.

Bon ambient, sana rivalitat i un exemple d'esportivitat dins i fora de la pista... per alguna cosa s'anomenen Amics de la Cistella.

Informen i fotos: Sabín 

fotos facefotos face

029-entrega-premios-1

12 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres