El Club Futbol Sala Puçol passa les vacacions en família: practicant junts l'esport que més els agrada

Els del Club Futbol Sala Puçol formen una família tan unida que no estan disposats a separar-se ni en les vacacions nadalenques. Així que per a fer més suportable l'espera de la lliga van organitzar un torneig de Reis el dissabte 3 de gener, en el que van disputar 7 partits, 4 al matí i 3 a la vesprada. Perquè la festa fóra completa, van invitar al Club Atlètic Morvedre, Castell d'Alaquàs i Algirós.

L'objectiu no era guanyar, sinó disfrutar d'un xicotet regal de Reis per a tots els jugadors del planter, d'ací que primara el bon ambient i el suport a tots. De fet, va haver-hi trofeu per als guanyadors i medalla per al millor jugador de cada encontre… però amb una novetat: el trofeu al millor jugador se li donava al més destacat de l'equip que havia perdut.

Així tots guanyaven segur.

Al matí es van jugar quatre partits i només l'Infantil B va aconseguir la victòria per un contundent 11-0 a l'Alaquàs. La resta de partits van finalitzar amb els resultats següents: l'Infantil A va perdre 3-4 amb el Morvedre; el Cadet va empatar a 3 amb l'Alaquàs, encara que l'equip visitant es va emportar la victòria en els penals; finalment, el Juvenil B va perdre 0-2 amb l'Algirós.

A la vesprada els resultats van ser aclaparadors, ja que els tres equips locals van véncer els seus encontres: el Sènior masculí per 7-4 enfront de l'Alaquàs; el Sènior femení va endossar un contundent 7-1 al Morvedre; i el Juvenil A, que va empatar a 3 amb l'Alaquàs però es va emportar la victòria en els penals.

Per part de l'equip local es van emportar el trofeu al millor jugador (recordem, sempre que el seu equip no haguera guanyat l'encontre) el cadet Fran Ochoa, l'infantil Adrián Ramos i el juvenil Berto Mejido.

I ja, sense més, tornada a la lliga per a la majoria dels equips de la gran família del futbol sala.

Han sigut, sens dubte, unes vacacions ben aprofitades. En família, com sempre.

Informa i fotos: Pepa Deogracia | Club Futbol Sala Puçol

fotos face

fotos face

027-torneo-futbol-sala-2

11 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres