Article del Partit Popular del mes de desembre: “Any nou… pressupost nou”

Este és l'article del Partit Popular de desembre, titulat any nou… pressupost nou. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

A finals de Novembre va ser aprovat pel Ple de l'Ajuntament el pressupost per a 2015.

Un pressupost centrat en les persones i en les famílies que en la seua majoria veuran com baixa el rebut de l'IBI i com es facilita el pagament del mateix.

Un pressupost que es preocupa per cobrir les necessitats d'aquells que més ho necessiten augmentant les ajudes d'emergència.

Un pressupost que ens permetrà pagar als proveïdors en un temps molt breu, no entorpint el funcionament normal de xicotetes empreses i comerços.

Un pressupost que se centra a incentivar l'activitat econòmica i empresarial i per tant a fomentar l'ocupació.

Un pressupost marcat per l'estabilitat i pel compliment de la llei de morositat.

En definitiva es tracta d'un pressupost d'acord amb la situació actual; una situació complicada però de la que pareix que a poc a poc anem eixint.

I davant d'açò ens trobem una oposició radicalitzada i més preocupada per quedar bé amb els seus possibles electors (s'acosten eleccions) que a mirar pel bé del poble.

Ni el PSOE ni tampoc Iniciativa (que cada dia s'assemblen més) van presentar esmenes al pressupost, la qual cosa ens dóna a entendre que es tracta d'un bon pressupost i que ells no tenen res a aportar; s'han quedat sense idees i l'única cosa que fan és menysprear el treball realitzat.

I què dir del Sr. Esteve, representant del Bloc, la màxima preocupació del qual se centra en el tema del valencià i a demanar una altra piscina nova. I nosaltres ens preguntem, en quin món viu Sr. Esteve? Siga un poc més realista i deixe's de teatres.

I finalment el Partit Popular de Puçol vol des d'ací desitjar-los un Feliç Nadal i un Feliç Any Nou i assegurar-los que continuarem treballant amb la mateixa dedicació i il·lusió amb el que ho hem fet fins ara.

Bones Festes.

Una opinió del Partit Popular

07 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres