Article del PSOE del mes de desembre: “Raons per a votar en contra els pressupostos de 2015”

Este és l'article del PSOE de desembre, titulat Raons per a votar en contra els pressupostos de 2015. Tal com contempla el Reglament de Mitjans de comunicació aprovat en 2008, els grups polítics municipals poden publicar en la pàgina web municipal un text d'opinió sobre cada ple que es realitze i un article sobre el tema que ells trien cada mes.

Un any més, el PP elabora un pressupost que hi ha de sotmetre a votació en el Ple amb la tranquil·litat que la seua majoria absoluta i el caríssim i interessat suport de PAVALUR els permetrà distribuir els diners dels contribuents al seu capritx.

I de nou ens trobem davant d'un PRESSUPOST TRAMPA, ja que res és el que pareix. La falta d'iniciatives pròpies porta a l'equip de govern a elaborar un esquema repetitiu any rere any, un projecte sense realisme ja que cap aplicació pressupostària acaba finançant allò per al que anava realment destinada.

Amb poques paraules, exposem els motius pels quals els Socialistes hem rebutjat estos pressupostos:

No establixen estratègies que contribuïsquen a la creació d'ocupació.

–Destinen partides pressupostàries fictícies que comporten modificacions a l'atzar de la improvisació.

–Privatitzen servicis, la qual cosa implica un encariment dels mateixos (Biblioteca, Escola d’Estiu, neteja de la platja, manteniment parcs i jardins, monitors festes...).

–Desatenen deliberadament el sector de l'Educació i la Cultura amb partides ridícules per a beques a estudiants i escassos propostes culturals.

–Beneficien per damunt de tot a PAVALUR, el que els assegura un incondicional suport interessat.

–No tenen iniciatives pròpies per a desenrotllar projectes.

–Desaprofiten i paralitzen les inversions ja realitzades.

–Mostren un clar desequilibri entre necessitats reals i gastos innecessaris, el que ens porta a qualificar  este pressupost d'antisocial.

Ja que NO volem ser còmplices d'un disbarat pressupostari realitzat a esquena de la societat de Puçol, mostrem la nostra negativa més absoluta a la seua aprovació.

Davant d'esta gestió lamentablement previsible, només ens queda despedir l'any amb l'esperança que este siga l'últim pressupost que presenta el PP a Puçol pel bé de la ciutadania i confiant en que el següent exercici supose la recuperació del trellat, l'equilibri i la justícia social.

Desitgem tots els lectors del Noticies unes BONES FESTES i un 2015 en el que quede arrere el temps per a deixar que succeïsquen les coses i done pas a

UN TEMPS NOU PER A FER QUE LES COSES SUCCEÏSQUEN!!!

Una opinió del Grup Municipal Socialista

07 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres