Els Reis Mags van visitar la residència de la 3a edat abans de començar la tradicional cavalcada

Sobre les 5 de la vesprada, els Reis Mags van finalitzar la seua visita a la residència, una parada obligatòria cada any abans de començar la tradicional cavalcada del 5 de gener. És un dia de felicitat no sols per als més menuts, d'ací que l'Agrupació de Penyes sempre programe esta escapada com un pròleg de la cavalcada que recorre els principals carrers del nucli urbà.

En la residència, les seues majestats i els patges que els acompanyaven van disfrutar de l'exposició de pintura d'Herminia Gamón van compartir el berenar del tortell amb els residents i van repartir detalls a tots els usuaris del centre, per a finalitzar amb una foto de record amb el personal que estava el dilluns treballant...

I ràpidament es van dirigir a l'antiga estació de Renfe per als últims detalls, amb la resta de l'Agrupació de Penyes, de la cavalcada que començava a les 6 de la vesprada i recorria el nucli urbà, des de l'avinguda Vaig moldre de Vent fins a la plaça del País Valencià.

Per al personal i els usuaris de la residència, la festa dels Reis és l'últim escaló d'una àmplia programació entorn del Nadal. En concret, el matí del dilluns 5 va comptar amb la lectura de la carta genèrica als reis i un videofòrum al migdia.

A la vesprada, primer el berenar del roscó i a continuació els regals que els van portar en persona els reis i els seus patges.

El punt final a les festes en la residència ho va posar el menjar de Reis, el dimarts 6 de gener… i ja a preparar Sant Valentí, perquè en el centre no desaprofiten una oportunitat de celebrar el més important per a tots ells: la vida.

Informa i fotos: Sabín 

fotos face022-reyes-en-residencia-5

 

07 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres