El GR10-Xtrem complix deu anys i ho celebra amb dos actes: el 9 de gener, presentació oficial en l'Espai Jove; i el 10 de gener, 93 quilòmetres entre Puçol i Andilla, en menys de 18 hores

Complix deu anys el GR10-Xtrem, l'ultra trail més dur de la Comunitat Valenciana, i per això el divendres 9 de gener hi haurà un acte especial de presentació de la prova, a què han sigut invitats no sols els participants i veïns de Puçol, sinó també alcaldes i representants dels pobles per què transcorre la prova. El dissabte, a les 6 de la matinada, comencen els 93 quilòmetres per la senda, des de Puçol fins a La Pobleta d'Andilla.

El GR10-Xtrem València UT 2015 és una carrera per muntanya organitzada per l'Associació Cultural Sendeando, homologada per la FEMECV i compta amb el suport institucional dels ajuntaments de Puçol, Segart, Serra, Gátova, Altura, Sacanyet i Andilla.

La prova consistix a cobrir una distància de 93 quilòmetres amb 3.800 metres de desnivell positiu i 3.000 metres de desnivell negatiu, amb eixida des del Poliesportiu Municipal de Puçol i arribada a La Pobleta d'Andilla, seguint les marques blanques i roges del GR-10.

L'eixida està prevista el dissabte a les 6 de la matinada i, a partir d'eixe moment, els participants tenen un màxim de 18 hores per a completar un recorregut que inclou: Puçol (poliesportiu) – Penyes de Guaita – Sant Esperit – Segart – Barraix – Font Marianet – Prunera – Tristany – Pico Àguila – Gátova – Les Comes – Montmajor – El Descansador – Sacanyet – Bellida – Canals –  Collado de la Salada – Andilla i La Pobleta d'Andilla.

En els seus deu anys de vida, el GR10-Xtrem València UT ha consolidat l'èxit d'organització gràcies a la col·laboració del Club d'Atletisme Puçol, Club de Muntanya i Escalada Castell de Serra i Club d'Esports de Muntanya Bardés de La Pobleta d'Andilla, sense l'ajuda dels quals l'esdeveniment esportiu seria impossible.

Per a agrair a tots ells el seu suport i presentar la carrera d'enguany, el divendres 9 de gener, a les 18.30 hores, se celebra un acte de presentació oficial en l'Espai Jove de Puçol, alhora que es realitzen les inscripcions per a la prova. En l'acte està prevista l'assistència de representants dels distints clubs i municipis que ajuden a tirar endavant esta prova.

Informa i fotos: Sabín

019-club-atletismo-puzol-2014

05 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres