Després de les campanades, els comerciants repartixen dotze premis per a començar l'any

Després de les 12 campanades i els desitjos de felicitat per al nou any, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol (ACEP) ha fet realitat els xicotets somnis del menys una dotzena de veïns: la vesprada del divendres 2 de gener, en la Casa de Cultura, es va realitzar el sorteig dels premis entre els 12 finalistes que havien sigut triats també per sorteig al migdia. Àuria Iranzo, amb la cistella; Amparo Fenollosa, amb 500 euros; i deu veïns, amb 100 euros, han començat la costa de gener amb superàvit.

Les mans innocents de Salvador Àvila (alcalde en funcions) i José Mª Esteve (regidor de comerç) van ser les encarregades de triar els dotze veïns que han començat l'any amb bon peu: els premis en metàl·lic i la cistella amb productes cedits per distints comerços locals van anar a parar a les mans d'Aurea Iranzo, guanyadora de la cistella valorada en 1.000 euros, i a Amparo Fenollosa, agraciada amb el xec de 500 euros. Els altres deu finalistes, que han obtingut el xec de 100 euros, són: Luis Ruiz, Mónica Ortiz, Teresa Bayarri, María Rojo, Amparo Claramunt, Juana Miras, Jorge Capilla, María Soriano, Maribel García i Aida Claramunt.

El sorteig de Nadal forma part de les campanyes de promoció del comerç local posades en marxa per ACEP en col·laboració amb l'Ajuntament de Puçol. El seu objectiu és fàcil de definir, fidelitzar clients, encara que les fórmules per a aconseguir-lo no són tan senzilles: des del muntatge d'una fira comercial a la targeta ON (amb descomptes en la pàgina web dels comerciants), passant per multitud d'idees que no sempre funcionen tan bé com a tots els organitzadors volgueren.

Encara que un sorteig de premis és una cosa que mai falla.

D'ací que al llarg de 2014 es realitzara amb motiu del Dia del Pare (març), Dia de la Mare (maig) i el de nadal, el sorteig del qual es va traslladar al 2 de gener per a permetre que entraren en el bombo el nombre més gran de compres realitzades en la població, incloses les de nadal i Reis.

Un poble sense el xicotet comerç seria molt trist, per això és necessari el suport de tots els veïns a les campanyes que realitzem”, explica Gonzalo Alcácer, president d'ACEP. “Però també és benvinguda tota la promoció que podeu fer, per això, seguint ensenyances mil·lenàries, vos dic que isqueu al carrer i conteu als vostres veïns que comprar ací, en casa, a Puçol, no sols permet disfrutar dels mateixos productes a preus semblants, sinó que el teu veí sempre et dóna un millor servici i, ara, a més, pots guanyar premis en metàl·lic quasi tots els mesos”.

Les paraules del president no són una exageració, perquè vist l'èxit que estan tenint els sortejos, per al 2015 es van a ampliar, així que tot just finalitzar el de Nadal els comerciants ja s'han posat a treballar en el de Sant Valentí, una campanya que s'incorpora per primera vegada al calendari de l'associació de comerciants, comptant sempre amb el suport de l'ajuntament.

Per la nostra part només podem tindre paraules d'agraïment per als comerciants, pel seu esforç quotidià perquè els veïns de Puçol compren en casa, amb un servici envejable i amb productes idèntics als de qualsevol gran superfície i a un preu semblant”, apunta el regidor José Mª Esteve.

Una foto final de tots els premiats va posar punt final a este primer torneig de l'any... i ja ha començat el compte arrere per a la nova campanya d'ACEP, Sant Valentí: per a això el Departament de Comunicació de l'ajuntament ja treballa en els cartells la campanya publicitària del sorteig.

Una campanya que enguany comença en el carrer, perquè tots els establiments d'ACEP estan identificats amb una banderola que permet als veïns conéixer quins són els més de cent comerços que oferixen descomptes, sortejos i multitud d'ofertes perquè Puçol siga el centre comercial de tots els veïns.

T'imagines què pots guanyar enguany per comprar en els comerços del teu poble?

Informen i fotos: Sento Pascual i Sabín 

fotos face

020-sorteo-acep-1

05 Gener 2015
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres