Cinc jóvens desocupats amb titulació acadèmica realitzaran pràctiques no laborals en l'ajuntament a partir de gener

Cinc jóvens desocupats, amb titulació acadèmica, inscrits en el SERVEF, amb poca o cap experiència laboral i empadronats a Puçol realitzaran pràctiques no laborals en l'Ajuntament de Puçol durant tres mesos a principis de l'any que ve. Els interessats a ampliar informació han de dirigir-se a l'Agència de Col·locació, situada en l'Espai Social Martínez Coll.

Donat el nombre de jóvens desocupats menors de 25 anys amb estudis universitaris i inscrits en el SERVEF, des de l'Ajuntament de Puçol s'ha posat en marxa un conveni de col·laboració per a pràctiques no laborals, amb l'objectiu que els jóvens amb titulació acadèmica, però que no tinguen experiència laboral, puguen desenvolupar pràctiques en quatre departaments municipals.

En concret, els cinc beneficiaris del programa es distribuiran en els departaments d'intervenció, contractació, comunicació i informàtica.

Per a la plaça en el Departament d'Intervenció és necessari tindre el grau o la llicenciatura en econòmiques, la llicentatura en empresarials, el graduat o llicenciatura en administració i direcció d'empreses, el grau en gestió i administració pública o el grau en finances i comptabilitat.

Per a la beca en el Departament de Contractació s'exigix la llicenciatura en dret.

Els aspirants a la beca en el Departament de Comunicació han d'haver cursat el grau en periodisme i ciències de la informació o el grau de comunicació audiovisual.

Per la seua banda, per a les dos beques en el Departament d'Informàtica es necessita la titulació com a enginyer tècnic en informàtica, enginyer superior en informàtica o llicenciat en informàtica.

Tots els interessats a sol·licitar la beca o més informació poden fer-lo en l'Agència de Col·locació, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. L'objectiu és que comencen a realitzar les seues pràctiques durant el pròxim mes de gener.

Informa: Sabín |Fotos: Sergio Maestro

23 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres