Per primera vegada, nadales en llatí en el festival de nadal del col•legi Virgen al Pie de la Cruz

El col·legi Virgen al Pie de la Cruz de Puçol introduïx una novetat en el seu tradicional festival de nadal: en les dos actuacions del 17 de desembre en la Casa de Cultura, en les que van participar alumnes d'infantil, primària i secundària acompanyats per l'Orquestra d'Aula del centre, van interpretar peces en valencià, anglés i espanyol… i per primera vegada un nadal en italià i llatí.

Cada any a l'arribar el nadal, el col·legi Virgen al Pie de la Cruz prepara un festival de nadales protagonitzades pels alumnes d'infantil, primària i secundària. El treball es prepara al llarg d'un mes en classe, sobretot en col·laboració amb l'assignatura de música.

Una vegada més, els alumnes i els seus professors han mostrat el bon treball del col·legi, amb peces en diverses llengües com el llatí, italià, anglés, valencià i espanyol. A més la professora Maribel Cresp acompanya els seus alumnes amb un grup d'instruments musicals a què anomenen l'Orquestra d'Aula, format per metalofons, tabal, bombo, violí i fagot, tots ells tocats pels seus alumnes.

Atés que tots els pares no poden assistir al mateix temps al saló d'actes de la Casa de Cultura, des de fa dos cursos el col·legi ha modificat la forma d'organitzar les actuacions: s'han celebrat dos concerts, el primer amb alumnes d'infantil i secundària i el segon amb els alumnes de primària. En total 11 actuacions amb uns 250 alumnes sobre l'escenari.

Per tant, el públic de la primera part va estar format pels familiars dels alumnes d'infantil i secundària. Els pares i els iaios van disfrutar dels xiquets vestits de pastors, que van interpretar cançons en diverses llengües, destacant entre elles We wish you a Merry Christmas en anglés i Verbum panis, en llatí.

En la segona part va haver-hi un canvi de públic i eren els familiars dels alumnes de primària els que van presenciar una celebració d'alegria i felicitat amb cançons variades, destacant la solista Àfrica Kotoca, de 5t de primària, amb clàssic Let it Snow.

Després del festival nadalenc, els familiars i amics dels alumnes van disfrutar d'una vesprada que ja s'ha convertit en un regal especial dels xicotets cap als seus pares.

Informa: Chaima Samah | Fotos: Sabín

fotos facefotos facefotos facefotos facefotos face1162-infantil-tres anyos

 

29 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres