Sèptima victòria d'un intractable aleví del Club Futbol Sala Puçol, en una jornada en què també van véncer els juvenils i els infantiles

Després del parèntesi del 6 de desembre, el Club Futbol Sala torna a la lliga amb resultats dispars, encara que en general positius, destacant en la jornada l'hat-trick d'Asier amb els prebenjamins, la victòria contra el València dels juvenils i la ratxa de l'aleví A, que ja acumula set victòries en lliga.

Els juvenils de Rubén, que juguen el primer partit de la jornada, després de la derrota de l'última setmana, reprén la lliga i vencen al València en sa casa, en un partit que domina en tot moment.

L'infantil A suma una altra victòria i continua en la part alta de la taula

I l'aleví A, continua sense trobar un rival capaç de véncer-li i suma la seua 7a victòria.

Els xicotets del club, els prebenjamins, a pesar dels esforços i de l'hat-trick d'Asier, no poden amb el porter del Morvedre i amb la mala fortuna de cara a porta.

Els benjamins, realitzen un molt bon partit, plantant-li cara al segon de la taula i posant-li en més d'un compromís; no aconseguixen la victòria però poden sentir-se orgullosos del treball realitzat.

Informa i fotos: Pepa Deogracia | Club Futbol Sala Puçol

fotos facefotos face

1161-futbol-sala-5

19 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres