L'escola de triatló de Tripuçol torna a disfrutar del podi en el Duatló d'Almoradí

Segona prova del calendari de duatló i segona jornada en què totes les proves escolars compten amb algun component de Tripuçol en el podi. Els tripus comencen a convertir-se en reis de la competició després de molts anys de treball ben realitzat amb la base en el triatló i en el duatló.

La segona competició autonòmica de duatló va començar en la categoria masculina amb el doblet de Pablo Jiménez i Adrián Sáez. Pablo aconseguia així la seua 3a victòria consecutiva. El tercer component, Andreu Puchades va entrar 9é, sense bones sensacions però barallant fins al final.

En categoria femenina, un altre doblet del Tripuçol, per part de María Rubio i Sara Alemany. Les xiques van brillar en una carrera tàctica que van resoldre molt encertadament. Alba Martín, 4a, confirma la progressió que porta des de principi de temporada. Alicia García va obtindre una meritòria  6a posició, realitzant un bon parcial ciclista. Beatriz Barberá va remuntar des de l'última posició, per problemes mecànics en la seua bicicleta, per a acabar 9a.

En categoria infantil, bona carrera d'Ainhoa Collado, que va obtindre la 2a plaça, per darrere de Natalia Hidalgo, del Mandarache de Cartagena.

Un altre doblet en el podi infantil, esta vegada 2n i 3r, Javier Llopis i Jesús Jiménez. Després d'una nova remuntada de Jesús en el sector ciclista, es va unir a Javi Llopis i van agafar al primer classificat, Leopoldo Navarro  de  l'Arena d'Alacant, abans d'arribar a la transició. Ací l'alacantí va ser més ràpid i va véncer per davant dels nostres triatletes. Álvaro Torres, 7m, i José Miguel Zarzoso, 9é, van demostrar que poden estar amb els millors.

Entre els més jóvens, Álex Collado en categoria aleví va realitzar una excel·lent carrera, molt ben treballada en la bicicleta. Una ràpida transició li va permetre obtindre la segona plaça, darrere de David Cantero d'Alaquàs i per davant de Miguel Guzmán de l'Huracà.

Marta Rubio va disputar la carrera aleví femenina, arribant a meta en 11a plaça.

Informa: Jesús Jiménez | Fotos: Tripuçol

fotos face

1159-duatlon-almoradi-5

19 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres