Patges reials i reis mags han confirmat la seua presència a Puçol de la mà de l'Agrupació de Penyes

Els patges reials han confirmat la seua assistència durant el matí del diumenge 28 de desembre a la plaça del País Valencià, amb un parc infantil per a amenitzar l'espera dels xicotets. Paral·lelament, els Reis Mags també han confirmat que faran un buit en la seua agenda per a recórrer els carrers de Puçol la vesprada del 5 de gener. No hi ha qui es resistisca a la seua crida, per alguna cosa les penyes són... organitzadors d'esdeveniments.

L'Agrupació de Penyes, sempre disposada a esforçar-se perquè els veïns de Puçol disfruten d'unes festes millors, aparca momentàniament la Ruta de la Tapa per a centrar-se en una doble celebració nadalenca que porta anys organitzant perquè xics i grans disfruten també en Nadal.

La primera cita és el diumenge 28, a partir de les 11.30 hores, en la plaça del País Valencià. Allí, els patges reials arreplegaran les cartes dels xiquets que s'animen a entregar-li-les en persona, un esforç que tindrà doble recompensa: la primera, llepolies al moment; la segona… caldrà esperar a la nit de Reis.

Perquè el matí siga més divertit, un parc infantil estarà obert fins a migdia, una bona oportunitat per a desentumir els músculs i rebaixar algunes dosis de torró i mantegades.

La segona cita és el divendres 5 de gener, a partir de les 18 hores, amb la cavalcada en què està prevista la presència de ses majestats els Reis Mags, així com distints clubs i associacions de la població, junt amb els membres de les penyes, que en açò de disfrutar i fer disfrutar sempre estan en primera línia.

La comitiva començarà el seu recorregut en l'avinguda Molí de Vent, enfront del col·legi La Milotxa, per a finalitzar en la plaça del País Valencià, junt amb l'arbre de nadal gegant instal·lat per l'ajuntament.

Per als participants, tot el recorregut és una festa, per al públic sempre queda l'opció d'arreplegar els caramels i detalls que van llançant… i, amb sort, esquivar el confeti.

Encara que açò últim serà més difícil.

Informa: Sabín | Disseny cartell: Sento Pascual | Fotos: Sergio Maestro

1143-pajes-anyo-pasado-1

16 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres