Elfs, donyets, malabars, contacontes, regals… el mercat es convertix en un autèntic circ així que pren nota: pots vindre dos matins, dos vesprades i sempre acompanyat dels peques de la casa

Els dissabtes 13 i 20 de desembre, el Mercat Municipal canvia d'imatge: més botigues, un decorat per a fotos solidàries, animació infantil, regals, promocions, descomptes, bosses d'obsequi, elfs, Pare Noel… i a més obert al matí i a la vesprada. Una oportunitat única per a descobrir que en el mercat en Nadal hi ha tot un món per descobrir.

L'Ajuntament de Puçol i ACEP, l'Associació de Comerciants i Empresaris de Puçol, han apostat este nadal per donar-li un llavat de cara al Mercat Municipal: aprofitant que hi hi ha alguns parades lliures, diversos comerços de l'associació exposaran i vendre productes que habitualment no es troben en un mercat dels dissabtes…

Encara que el que realment no es troba habitualment és l'àmplia programació que han preparat conjuntament. A saber…

Fotos solidàries: en un decorat preparat per a l'ocasió, els clients del mercat podran fer-se fotos amb les seues càmeres i mòbils per a després publicar-les en el Facebook d'ACEP. Important, com més fotos, major serà l'aportació d'aliments dels comerciants a Càritas. Anota: si vas al mercat, no oblides la teua foto.

Animació infantil per tot el mercat i també per l'exterior. Atents perquè dos elfs estaran arreplegant cartes per a Pare Noel només el dia 13 al matí, a més, un donyet i un nino de neu invitaran als més xicotets a tot tipus de jocs. Si véns el dia 20, prepara't a disfrutar de malabars i equilibristes. Anota: no oblides portar als peques.

Regals, promocions i descomptes: tant les parades del mercat com els comerços d'ACEP que estaran presents eixos dos dissabtes oferiran preus especials en multitud de productes. Ofertes úniques només estos dos dies. Anota: passar pel mercat per a buscar eixe detall que sempre es resistix.

Bosses de regal per a promocionar l'ús del valencià en la compra, amb les denominacions de fruites i verdures. A més de ser un reforç per al comerç local, aporta un valor cultural a les teues compres. Anota: demanar bosses d'ACEP i també bosses en valencià, són gratis i sempre vénen bé.

Vesprades inoblidables: contacontes per als més menuts i circ amb malabars i equilibris per a tots els públics és l'oferta per als dies 13 i 20, respectivament.

L'has anotat tot?

El mercat municipal necessita el suport de les restes de comerços de la població i al seu torn els comerços volen arribar a públics a qui de vegades no han arribat mai, després es tractava de buscar un projecte comú i eixe projecte es va a desenrotllar els dies 13 i 20 de desembre, en horari de matí i vesprada”, explica José Mª Esteve, regidor de comerç. “A més d'un servici als veïns és una aposta pel xicotet i mitjà comerç, que és el que creaocupació a nivell local i també el que genera vida i moviment en els pobles”.

Revisa les teues notes: els dissabtes 13 i 20 de desembre, de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, veuràs el mercat municipal com mai abans l'havies vist… no t'oblides portar als peques de la casa, per a ells serà com un dia en el circ.

Informa: Sabín Disseny cartell: Sento Pascual

11 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres