Cara i creu per als equips sènior del Club Handbol Puçol

L'última jornada de handbol ha sigut de cara i creu per als equips sènior: va aconseguir tirar endavant el partit l'equip masculí enfront d'un poderós Burjassot, per un resultat final de 32 a 27, mentre que l'equip femení va acabar sucumbint enfront d'un rival directe, l'Enguera, per 7 a 20. El dia 13 torna la lliga i estos dos juguen fora de casa.

La cara, l'equip masculí el qual va véncer un rival prou complicat en joc, Burjassot, que va vindre a jugar a Puçol sense por davant d'un equip que el va tractar de tu a tu.

Les grans defenses en els dos equips al costat del gran encert en atac dels els nostres en la primera part, ens va permetre arribar al descans amb un resultat de 14 a 12 que donava un poc de tranquil·litat per al començament de la segona part.

La segona mitat va començar amb un gran encert del Puçol en porteria, però l'equip va tindre un xicotet davallada en defensa, el que va permetre al Burjassot aproximar-se en el marcador fins quasi aconseguir la igualada.

Afortunadament, els xics de Guillermo van saber reaccionar en els últims minuts de l'encontre i anar-se en el marcador, per a col·locar en el lluminós del Palau el resultat final de 32 a 27.

Amb esta victòria es col·loquen en mitat de la taula, a 4 punts de llocs d'ascens molta sort i que continueu així.

I la creu van ser les xiques.

Gran començament de les xiques del Puçol que s'enfrontaven a un rival directe en lliga, l'equip d'Enguera, amb un resultat molt igualat en el marcador, destacant el gran encert de la portera local que parava pràcticament tot el que li tiraven les jugadores rivals, i grandísima defensa de l'equip sencer, que va mantindre el marcador molt igualat fins al minut 20 de la primera part que era d'empat a 4.

No obstant, una baixada en atac va propiciar diverses pèrdues de baló de l'equip local, que van aprofitar les visitants per a anar-se'n al descans amb un marcador favorable de 5 a 12.

La segona part s'esperava renyida, però res més lluny de la realitat. Les xiques de Puçol van perdre diversos balons en atac en els primers 10 minuts, que van aprofitar les rivals per a anar-se definitivament en el marcador.

Ni les jugadores ni el seu entrenador van saber recompondre l'equip de Puçol, estos dos es van afonar moralment i van perdre el partit amb un resultat desfavorable de 7 a 20.

Amb este marcador, el Club Handbol Puçol femení continua estant en la mateixa posició en la taula, però treballant ben podran aconseguir grans resultats. Molta sort i molt d'ànim, xiques.

La pròxima jornada es juga el dia 13 de desembre: els xics visiten a Catarroja a l'equip La Florida, líders en lliga, i les xiques visiten Onda, que col·locat en mitat de taula. Molta sort per als dos equips.

Informa: Carles Uceda | Fotos: Sergio Maestro

1093-femenino-1

11 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres