Deu tripus entrenen a Cheste amb Vanessa Huesa, directora de la Federació Valenciana de Triatló

Deu jóvens de Tripuçol van participar el passat cap de setmana, 6 i 7 de desembre, en la concentració de jóvens triatletes en el Complex Educatiu de Cheste, sota la direcció de Vanessa Huesa, directora tècnica de la Federació Valenciana de Triatló.

Entre la trentena de jóvens promeses reunides a Cheste es trobaven ni més ni menys que deu esportistes (un terç!) del Tripuçol, el que suposa un nou impuls en la impecable trajectòria d'un dels millors clubs d'Espanya en la formació de triatletes. 

Els "tripus" que van participar en la concentració van ser María Ros, Lourdes Novella, Sara Alemany, Ainhoa Collado, Lídia Cubas, Pablo Jiménez, Eric Soriano, Andreu Puchades, Adrián Sáez, Javier Llopis i Jesús Jiménez.

L'activitat es va exercir en les instal·lacions esportives del Complex  de Cheste. Els triatletes van realitzar sessions de carrera a peu i natació durant dos dies, per a acabar amb un test de 1000 metres de natació, els cadets, i 400 metres, els infantils, que els nostres van superar amb èxit.

El diumenge pròxim, una altra prova més, el Duatlón d'Almoradí, pertanyent al Rànquing Autonòmic. 

Molta sort a tots.

Informa i fotos: Tripuçol

1126-tecnificacion-cheste-2

11 Desembre 2014
FaceBook  Twitter  
quepaso portada 1

Altres